معرفی و دانلود کتاب چه کسی این بلا را سر شهر آورده؟! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چه کسی این بلا را سر شهر آورده؟!subscriptionAvailable

کتاب چه کسی این بلا را سر شهر آورده؟!

۲.۳(از ۱۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چه کسی این بلا را سر شهر آورده؟!

کتاب چه کسی این بلا را سر شهر آورده؟! داستانی از فاطمه فروتن اصفهانی با تصویرگری میترا عبداللهی است. این داستان که از مجموعه قصه‌ های صلح انتخاب شده است، درباره تانک کوچکی است که برای اولین بار به جنگ می‌رود.

تانک کوچولو برای اولین بار قرار است به جنگ برود و گلوله بازی کند. تانک بزرگ دیگری به او گفته است که گلوله بازی فقط مخصوص تانک بزرگ‌ها است اما تانک کوچولو حسابی دارد خوش می‌گذراند. او از اینکه یک بازی جذاب پیدا کرده است خوشحال است و مدام گلوله‌هایش را می‌شمارد و آرزو می‌کند به او گلوله‌های بیشتری برای بازی بدهند. بعد یک دختر کوچولو را می‌بیند. او لوله‌اش را به طرف دختر کوچولو می‌گیرد تا با او بازی کند اما چهره وحشت‌زده دخترک نشان نمی‌دهد که این بازی را دوست داشته باشد!

کتاب چه کسی این بلا را سر شهر آورده؟! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای تمام کودکان جذاب است. والدین و مربیان نیز می‌توانند از محتوای این داستان برای گفتگو با کودکان درباره جنگ صحبت کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چه کسی این بلا را سر شهر آورده؟! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:چه کسی این بلا را سر شهر آورده؟!
موضوع:داستان کودک و نوجوانان

موضوع عالیه اما پایانش چنگی به دل نمیزنه

fatima
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۰۱/۱۵

شروع خوبی داشت و خوب پیش می رفت اما از دیدار دختر به بعد داستان ضعیف شد. کاش نویسنده بازنویسی می کرد ادامه کار رو.

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۹

داستان زیبایی بود. تانکی که صلح میخواهد و دیگر نمی‌جنگد. اما میتوانست جوری پایان را بگوید که برای کودک ملموس باشد..

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۴/۰۲