معرفی و دانلود کتاب ماهی عجیب pdf + خلاصه رایگان

۳.۸(از ۵ امتیاز)
نائومی جونز، شروین جوانبخت

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماهی عجیب

کتاب ماهی عجیب نوشتهٔ نائومی جونز و ترجمهٔ شروین جوانبخت است و انتشارات پرتقال آن را منتشر کرده است. این کتاب مناسب گروه سنی «ب» است.

درباره کتاب ماهی عجیب

کتاب ماهی عجیب داستان ماجراجویی ماهی قصۀ‌ ماست در جست‌وجوی خانوادۀ ماهی عجیبی که روزی سر راهش دید و تصمیم گرفت به او کمک کند خانواده‌اش را پیدا کند؛ اما در راه می‌فهمد که ماهی عجیب تنها کسی نیست که به کمک نیاز دارد... . ماهی عجیب در واقع بطری پلاستیکی است و کتاب با طنز لطیف و کاراکترهای جذاب داستانی خود، پیام هوشمندانه‌ای به خوانندگان کوچکش می‌دهد.

خواندن کتاب ماهی عجیب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب گروه سنی «ب» یعنی کودکان ۶ تا ۸ است اما اگر دوست دارید کودک درون‌تان را خوشحال کنید شما نیز از خواندن کتاب لذت خواهید برد.

درباره نائومی جونز:

نائومی جونز، سابقۀ ۸ سال فعالیت در حوزۀ ادبیات کودکان را دارد و از آن زمان به عنوان ویراستار و مربی کار کرده است. او توانسته به رویای کودکی‌اش که چاپ کتاب‌هایش بوده، جامۀ عمل بپوشاند. کتاب‌های مصور او تاکنون به ۱۹ زبان ترجمه و منتشر شده اند.

بخشی از کتاب ماهی عجیب

«ماهی کوچولو همراه خانواده‌اش زیر دریا‌ها شنا می‌کرد که یکهو چیزی دید که انگار کمی با چیزهای دیگر... فرق داشت. ماهی کوچولو شناکنان به طرفش رفت تا سروگوشی آب بدهد. ماهی کوچولو گفت: «سلام» اما ماهی عجیب جواب نداد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماهی عجیب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ماهی عجیب
قیمت کتاب:۶۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه من و نقش من در جامعه

ریحانه خانوم
۱۴۰۵/۰۲/۳۰

عالی بود‌ کتاب. با زبان بسیار کودکانه بچه ها رو با دنیایی آشنا میکنه که هم براشون جدیده و هم یه مشکل بزرگ محیط زیستی رو بدون نا امن کردن بچه ها بهشون آموزش میده. دوبار خوندم انقدر قشنگ نوشته...بیشتر

sedy
۱۴۰۳/۰۹/۱۱

با یه داستان ساده و تصویرپردازی زیبا می‌تونه توجه بچه‌ها رو به ماجراهای محیط زیستی جلب کنه.