دانلود و خرید کتاب درس های ده دقیقه‌ای زندگی برای فرزندان جیمی میلر ترجمه شهناز ایلدرمی
تصویر جلد کتاب درس های ده دقیقه‌ای زندگی برای فرزندان

کتاب درس های ده دقیقه‌ای زندگی برای فرزندان

معرفی کتاب درس های ده دقیقه‌ای زندگی برای فرزندان

کتاب درس های ده دقیقه ای زندگی برای فرزندان نوشته جیمی میلر است که با ترجمه شهناز ایلدرمی منتشر شده است. با کتاب درس های ده دقیقه‌ای زندگی برای فرزندان ۵۲ بازی جذاب برای آموزش ارزش‌های انسانی به فرزندان‌‌تان را می‌آموزید.

درباره کتاب درس های ده دقیقه‌ای زندگی برای فرزندان

یکی از راه‌های پرورش فرزندانی که در آینده بزرگسالانی شاد و کارآمد شوند این است که موازین اخلاقی را به فرزندان‌مان آموزش دهیم و شالوده‌ای استوار از عقایدی را به آنها بیاموزیم تا در صورت نیاز به تصمیم‌گیری و مواجهه با چالش‌های زندگی، آن موازین اخلاقی از درون راهنمای‌شان باشند.

کتاب درس های ده دقیقه‌ای زندگی برای فرزندان روشی مناسب برای شناساندن و معرفی فضیلت‌های انسانی به کودکان است. این کتاب مجموعه‌ای از ارزش‌های فردی و اجتماعی را گردآوری کرده و ما را راهنمایی می‌کند تا آن‌ها را از طریق بازی به کودکان‌مان بیاموزیم. فرزندان ما با کمک این بازی‌های بسیار ساده می‌توانند به‌طور عینی به اهمیت این فضیلت‌ها پی ببرند و به این خاطر که آن‌ها این ارزش‌ها را به وسیلهٔ بازی (و نه در کلاس درس یا فضای خشک آموزشی) می‌آموزند، خواه‌ناخواه تاثیر بیش‌تری بر آن‌ها خواهد داشت.

خواندن کتاب درس های ده دقیقه‌ای زندگی برای فرزندان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدین که نگران آینده کودکانشان هستند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب درس های ده دقیقه‌ای زندگی برای فرزندان

در زندگی‌تان هیچ کاری مهم‌تر از کاری که در خانه انجام می‌دهید، وجود ندارد. گفته شده است: «اگر همهٔ ما روی تمام مشکلاتی که در جامعه‌مان است کار کنیم و واحد بنیادی خانواده را فراموش کنیم، مانند این است که روی تایتانیک صندلی‌های حصیری بچینیم». ما در همین آزمایشگاه زندگی و آزمایشگاه خانه‌های‌مان است که مهم‌ترین درس‌های زندگی‌مان را یاد می‌گیریم. افرادی که روزها و شب‌های‌مان، صمیمانه‌ترین و سخت‌ترین لحظات‌مان را با آن‌ها می‌گذرانیم، کسانی هستند که به‌وسیلهٔ آن‌ها پتانسیل روابط ارزشمندمان را پرورش می‌دهیم. در «مدرسهٔ خانه» است که شخصیت ما آزموده می‌شود و در نتیجه می‌توانیم بیش‌ترین رشد را آن‌جا داشته باشیم.

بیش‌تر خانواده‌ها بی‌نقص نیستند؛ چشم و همچشمی و رقابت و گاهی بدرفتاری و گرفتاری در آن‌ها وجود دارد. همهٔ خانه‌ها که گوشهٔ گرم و دنجی کنار شومینه ندارند تا شب‌ها در آن بنشینند و دربارهٔ اعتماد یا عشق حرف بزنند. برخی خانواده‌ها برای انجام بعضی از فعالیت‌های این کتاب همراه هم احساس راحتی ندارند. اما ما باید با این راه یا هر راه دیگری این «خوب بودن» های بنیادین را به فرزندان‌مان آموزش دهیم. درست همان‌طور که یک بازیکن حرفه‌ای بیسبال باید به‌طور مرتب بیسبال تمرین کند، باید به بچه‌ها هم فرصت تمرین خوب‌بودن را بدهیم تا عادت خوب بودن را در خود بیش‌تر کنند. شاید برای خانواده‌هایی که واقعا درگیر هستند، یک پدر یا مادر بتواند تک‌تک این اصول را در لحظاتی آرام به فرزندش آموزش بدهد. اگر ما بتوانیم به‌صورت تدریجی فقط چند دقیقه در هر جای ممکن فرزندان‌مان را راهنمایی کنیم تا فردی از خودگذشته، مودب، مبتکر و مهربان باشند، آنگاه خانهٔ ما مدرسه‌ای خواهد بود که روزی فارغ‌التحصیلانش به تمام جامعه اعتماد خواهند کرد. 

پیچ و خم زندگی

چند سال پیش در یک روز بسیار گرم تابستانی، من سه فرزند کوچک‌ترم را به شهر بازی‌ای بردم که در فضای بازش محوطهٔ پرپیچ و خمی داشت (ماز یا مسیر هزار تو). آن محوطه کیلومترها راهِ تو در تو داشت و باید می‌توانستی مسیر خارج شدن از آن را پیدا کنی. در دو طرفِ راه‌های داخل آن محوطه، دیوارهای سه متری قرار داشتند تا مانع دیدن چیزی غیر از راه روبه‌رویت باشند. برخی افراد می‌توانند در عرض پانزده دقیقه یا همین حدود از آن محوطه خارج شوند و برخی دیگر بیش‌تر از یک ساعت داخل آن گیر می‌افتند.

در سه یا چهار نقطهٔ استراتژیکی داخل ماز، پله‌هایی وجود دارند که به زمینی بالاتر منتهی می‌شوند و برای کسانی که می‌خواهند برای پیدا کردن راه‌شان گاهی «تقلب» کنند، سکوهایی وجود دارد تا روی آن‌ها بروند و نگاهی به مسیر بیندازند. شما همچنین در بالای این سکوها متوجه گروه‌های کوچکی از پدران و مادرن می‌شوید؛ برخی از آن‌ها با صدای بلند فرزندان‌شان را راهنمایی می‌کنند تا سریع راه‌شان را پیدا کنند، برخی با کنجکاوی و اشتیاق مسیریابی فرزندان‌شان را تماشا می‌کنند، اما برخی دیگر بی‌حوصله و خشمگین هستند و یا از انتظار دست می‌کشند و با حالتی خشک از ماز بیرون می‌روند.

زمانی که در آن‌جا وارد جمع والدین شدم و رفتارهای متفاوت والدین و بچه‌ها را نگاه کردم، ناگهان برایم روشن شد صحنهٔ مقابلم به‌طور کلی تشبیهی برای زندگی بود و به‌طور خاص‌تر، به روابط بین والدین و فرزندان شباهت داشت. من در آن ماز سه بچه داشتم که سردرگم بودند؛ بنابراین، فرصت زیادی برای فکر کردن داشتم. 

دانش و یادگیری؛ مبانی نظریه ارتباط‌گرایی
جورج سیمنز
کلیدهای پرورش مهارت های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانان
دروتی ریچ
چگونه بگوییم تا بچه‌ها یاد بگیرند
آدل فابر
انقلاب آرام
فرانسیس فارر
کلیدهای رفتار با نوجوانان
دن‌ ف‍ون‍ت‍ن‍ل‌
تاب آوری برای نوجوانان
شیلا راجا
مدرسه‌ی خوب هر روز باید از نو ساخته شود!
سیدحسین رضوی خوسفی
آموزش مهارت های زندگی؛ خودآگاهی
مجید همتی
کارسا مسیر (کارگاه آموزشی مفاهیم و مهارت‌های سواد رسانه‌ای برمبنای سرگرم‌آموزی رسانه ویژه کودکان و نوجوانان)
آسیه حسینی نیکو
۳۶۵ آداب رفتاری که بچه‌ها باید بدانند
شریل ابرلی
فرزندپروری در عصر رسانه
گلوریا دی گاتانو
راهنمای جامع فرزندپروری در دوران نوجوانی
آسیه اناری
قدرت والدین؛ مسئول بارآوردن کودکان
فاطمه اعلمی
علم چیست؟
سوزان بوزاک
شغل شریف
محمد علی جعفری
لج‌بازی و پرخاشگری در انجام تکالیف
لیلا عظیمی
مهارت های حل مساله اجتماعی در کودکان
مارک. دبلیو. فریزر
نه تنبیه، نه تشویق
الفی کهن
آموزش مهارت های زندگی؛ مهارت حل مسئله و تصمیم گیری
مجید همتی
fatemeh sadeghi
۱۴۰۰/۰۹/۱۶

حدود ۲۵ درصد از کتاب رو خوندم و تذکراتی تکراری و بدیهی اشاره شده بود. بازی ها کمی کلیشه ای هست و در حد جرقه برای یک ایده میتواند کمک کننده باشد

بخش دوازدهم: اعتماد و ایمان به کودکان: با وجود همه چیز، من هنوز معتقدم که مردم قلبا خوب هستند. آنه فرانک به والدین: تا زمانی که بتوانم ریسک کنم و بدون ترس از این‌که چیزی از ارزشم کم شود در چشمان تو معیوب ظاهر شوم، می‌توانم واقعا از تو بیاموزم.
بهار
بخش یازدهم: ادب و احترام به کودکان: گاهی اوقات خوش‌رفتاری یعنی فقط تحمل بدرفتاری دیگران. به والدین: اگر با کسی همان‌طور که هست برخورد کنید، او همان‌طور باقی خواهد ماند. اگر با او طوری که می‌تواند باشد برخورد کنید، همان‌طور خواهد شد که می‌تواند و باید باشد.
بهار
بخش دهم: شجاعت و مصیبت به کودکان: گاهی اوقات زندگی پیش از این‌که فرصتی برای درس‌خواندن داشته باشید، از شما امتحان می‌گیرد. به والدین: شجاعت، توانایی رفتن از یک شکست به سوی شکست دیگر است، بدون این که اشتیاق‌تان را از دست داده باشید.
بهار
بخش نهم: قدردانی به کودکان: ثروت چیزی است که شما هستید، نه چیزی که دارید. به والدین: انسان برای یافتن چیزی که می‌خواهد، دور دنیا می‌گردد و هنگامی که به خانه بازمی‌گردد آن را می‌یابد.
بهار
بخش هشتم: اتحاد و همکاری به کودکان: افراد تنها هستند چون به جای آن‌که پل بسازند، دیوار می‌سازند. جوزف نیوتن به والدین: تنها زمانی که در خانه لطمه می‌بینیم، زمانی است که دست از کمک به یک‌دیگر برداریم. ماروین جی. اشتون
بهار
بخش هفتم: هدف‌گذاری به کودکان: متر به متر، بسیار دشوار است! سانتی‌متر به سانتی‌متر، کار راحتی است! به والدین: اگر می‌خواهید روی شن‌های زمان رد پا بگذارید، بهتر است کفش کارتان را بپوشید.
بهار
بخش ششم: ساختن عادات به کودکان: انجامش بده. درست انجامش بده. همین الان انجامش بده. به والدین: آن‌چه نباید گوش خردسالان بشنود، نباید از دهان بزرگ‌سالان خارج شود.
بهار
بخش پنجم: محبت و مهربانی به کودکان: مهم بودن خوب است، ولی خوب بودن مهم‌تر است. به والدین: اگر عشق ورزیدن در خانه آموزش داده نشود، یادگیری آن تقریبا در هیچ جای دیگر امکان‌پذیر نیست.
بهار
بخش چهارم: صداقت و درست‌کاری به کودکان: زدن رنگ سفید به تلمبه باعث نمی‌شود آب تمیزی از آن بیرون بیاید. آب تمیز باید از درون چاه بیرون بیاید. به والدین: آن چیزی اخلاقی است که احساس خوبی به آدم بدهد و آن چیزی غیراخلاقی است که احساس بدی در انسان ایجاد کند. ارنست همینگوی
بهار
بخش سوم: نگرش به کودکان: مشکلات، فرصت‌هایی در لباس کار هستند. هنری کیسر به والدین: فرد بدبین می‌گوید: «وقتی آن را ببینم باورش می‌کنم». فرد خوش‌بین می‌گوید: «وقتی باورش کنم آن را خواهم دید».
بهار
بخش دوم: استعداد نهانی و بها دادن به خود به کودکان: شما می‌توانید دانه‌های داخل یک سیب را بشمارید، اما نمی‌توانید سیب‌های داخل یک دانه را بشمارید. به والدین: آن‌ها ممکن است حرفی را که به آن‌ها زدید فراموش کنند، اما هرگز احساسی را که در آن‌ها به‌وجود آوردید، فراموش نخواهند کرد.
بهار
بخش نخست: اولویت‌ها و چیزهایی که به آن‌ها ارزش می‌دهیم به کودکان: بهترین دارایی‌های زندگی، اموال نیستند. به والدین: ما آن‌قدر مشتاق در اختیار گذاشتن نداشته‌های خودمان به فرزندان‌مان هستیم که از دادن داشته‌های‌مان به آن‌ها غفلت می‌کنیم.
بهار
«دارایی‌تان را با وسایلی که دارید اندازه‌گیری نکنید؛ بلکه آن را با چیزهایی بسنجید که برای‌شان پولی پرداخت نکرده‌اید»
fatemeh sadeghi

حجم

۳۸۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

حجم

۳۸۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
تومان