کتاب باتلاق شیطان مرضیه کاظمی + دانلود نمونه رایگان

ویراستار:آزاد تیموری
امتیاز:
۳.۸از ۵۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب باتلاق شیطان

کتاب باتلاق شیطان داستانی در ژانر وحشت از مرضیه کاظمی است. این داستان درباره دختری است که در با شیاطین و اجنه درگیر می‌شود.

نویسنده این داستان را بر اساس بخشی از باورها، اعتقادات و مطالعه فرهنگ‌های مختلف و همچنین تصورات ذهنی خودش از درگیری با اجنه و شیاطین نوشته است.

کتاب باتلاق شیطان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر از طرفداران داستان‌های ترسناک هستید، این کتاب را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

zahrajafarian
۱۴۰۰/۰۴/۰۷

عالی بود. بسیار هیجانی بود به طوری که ۲ روزه تمومش کردم. استفاده از ایده های جدید قسمتای ترسناکو جذاب تر کرده بود. این که ترجمه ی آیه ها توی رمان آورده شده باعث میشه همه چی ملموس تر و قشنگ تر باشه. اگه

امیررضا نوروززاده
۱۳۹۹/۱۱/۱۹

فوق العاده عالی و ترسناک .

alireza
۱۳۹۹/۱۱/۰۲

عالی❣

امیرحسن حسنی
۱۳۹۹/۱۲/۱۲

فوق العاده خوب و ترسناک... البته اگر اهلش هستین...

Reza
۱۴۰۱/۰۶/۰۱

داستان دختری به نام باران هستش که ناخواسته درگیر ماجرایی ترسناک و هراس انگیز میشه. اون باید راه حل مقابله با این اتفاقات و دلایل اون رو پیدا کنه. به نظرم متن داستان فوق العاده گیرا و پرکشش هستش به

morteza
۱۴۰۱/۰۸/۲۱

خیلی عالی مخصوصا وقتی با رسوم فرهنگ فلکلور ما اجنه میخوای بترسی بسم الله کتابو بخون

کاربر ۱۸۴۶۱۳۵بانو
۱۴۰۰/۱۰/۲۱

خیلی خیلی جذاب هست حتمآ بخونید یکی از بهترین کتاب‌ هایی بود که خوندم

حمید۸۲
۱۴۰۰/۰۱/۱۵

زیاد جالب نبود. متن کتاب و توصیفات نویسنده عالی بودن اما اصل داستان جذابیت کافی نداشت

۱۴۰۳/۰۶/۱۴

کتاب از دو بخش تشکیل میشه بخش اول که به شدت ترسناک و خواننده مات و مبهوت میماند که چرا این اتفاق های بدون دلیل می افته و بخش دوم که تقریبا گره ها دانه به دانه باز میشه و

roza
۱۴۰۲/۰۹/۰۷