کتاب ما عوض بشو نیستیم!
معرفی کتاب ما عوض بشو نیستیم!
کتاب ما عوض بشو نیستیم! نوشته سامانتا اِربی توسط تیم ترجمیک ترجمه شده است. پذیرفتن واقعیات زندگی فردی، آرامشدهنده است و این کتاب درباره آرامش است. آرامش و لبخند!
درباره کتاب ما عوض بشو نیستیم!
نویسندۀ این کتاب، سامانتا اربای، کمدین و وبگلاگ نویس ، با زبانی طناز و عریان شما را با هفتاد تصمیمی روبرو میکند که احتمالاً شما نیز از انجام دادن آنها واماندهاید؛ مانند هر روز دوش گرفتن، رژیم غذایی سالم داشتن، سه بار در هفته شنا کردن، میان وعدۀ منظم داشتن ... .
کتاب ما عوض بشو نیستیم!، شما را جسورانه از دنیای آرمانی و کمالگرایانه مشاوران و سیاستمداران و پزشکان دور میکند و به اصل ماهیت زندگی شهری متوجه میکند. یعنی آنچه در عمل برای بسیاری از ما رخ میدهد و نمیخواهیم آن را بپذیریم و باز تصمیمات جدید میگیریم و باز همان آش و همان کاسه!
لحن نویسنده در این متن کاملا بیباک، ساده، عریان و طنزآلود است.
خواندن کتاب ما عوض بشو نیستیم! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر دوست دارید زندگی سرشار از نظم و آرامش ذهنی و جسمی را تجربه کنید، این کتاب به شما کمک خواهد کرد.
درباره کتاب صوتی «ما عوض بشو نیستیم»
آلبوم کتاب صوتی ما عوض بشو نیستیم مجموعهای از ۵ کتاب است که آرش و م سیح عدلپرور آن را به صورت صوتی خواندهاند. یکی از این ۵ کتابی که در آلبوم کتاب صوتی وجود دارد، همین کتابی است که نسخهی متنی آن را مشاهده میکنید.
بخشی از کتاب ما عوض بشو نیستیم!
. حداقل یک ساعت در روز رو به نوشتن اختصاص بدم.
آره، درست حدس زدین. نوشتن مثلاً قراره شغلم باشه، ولی همین الانم که دارم اینو تایپ میکنم افکار پلیدم رهام نمیکنن و مرتب توی ذهنم میاد که چک کنم شاید ظرف کثیفی باشه که هنوز نشستم، یا یه سبد لباس هست که باید تا کنم بذارم تو کمد، نظرت راجع به اون دستور پخت غذایی که توی اون مجلهای بود که یادم نمیاد هنوز دارمش یا نه، چیه؟ نپزمش؟ صدای دزد اومد؟ پنجول گربهها رو تمیز کردم؟ باید پرده رو گردگیری کنم!
۲. ماهی دو تا سه بار باید وقتم رو تمام و کمال صرف نوشتن یه مطلب لعنتی کنم.
آخِی، وبلاگ بیچارم! موضوع اینه که بعضی وقتا اتفاقای هیجانانگیزی پیش میاد، بعضی وقتا هم نه. همیشه مثل اون روزی نیست که مرد باشخصیتی رو دیدم که تا کمر رفته بود تو سطل آشغال و یه لحظه از کارش دست کشید تا به من بگه که چقدر زشتم. خب داستانی مثل این احتیاج نداره زیاد براش وقت بذاری، خودش، خودشو تعریف میکنه.
چی میخواست بگه؟ هیچی.. یه لیست از کارهایی که نویسنده میخواسته انجام بده اما حسشو پیدا نکرده!
حرفهای خودمونی درباره واقعیات خنده دار زندگی با زبانی ساده و عامیانه
واقعا بامزه س . البته با صدای مسیح ارش که خیلی بی نظیره 🦋 🥰