کتاب بزرگترین درس های زندگی
معرفی کتاب بزرگترین درس های زندگی
کتاب بزرگترین درس های زندگی نوشته هال اربن است که با ترجمه مهدی قراچهداغی منتشر شده است. این کتاب راههای یک زندگی زیبا و سرشار از آرامش را به شما یاد میدهد.
این کتابی درباره خوبیها است، خوبیهای زندگی و خوبیهای مردم و از همه مهمتر خوبیهایی که در شما وجود دارد. این کتاب درباره منابع درونی شما است که شاید از آنها استفاده نمیکنید. این کتاب به شما کمک میکند تا به مفهوم واقع کلمه از زندگی لذت ببرید.
این همان چیزی است که آن شخص به خصوص که این کتاب را به شما داد، برای شما آرزو میکند. کتاب خوب بهترین دوست شماست، امروز و برای همیشه.
خواندن کتاب بزرگترین درس های زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به دنبال شادی در زندگی هستید این کتاب را از دست ندهید.
بخشی از کتاب بزرگترین درس های زندگی
. به این دلیل که در مدارس سازوکار زندگی را آموزش نمیدهند و در باره ضروریات حرف نمیزنند.
مدارس ما در بسیاری از زمینهها کارشان عالیست. از کلاس اوّل تا سال آخر دانشگاه، درسهایی آموزش داده میشوند که بر علم و دانش ما و بر مهارتهای ما میافزاید. امّا در برنامههای درسی ما گمشدهای وجود دارد. ما درباره خود زندگی به فرزندانمان آموزش نمیدهیم، در باره این که زندگی چگونه کار میکند حرف نمیزنیم. در باره ضروریات هم سخنی به میان نمیآوریم. هرگز به اینها تا این اندازه احتیاج نداشتهایم.
ما سوای مدرسه به جای دیگری احتیاج داریم تا ابزار مناسب برای رسیدن به موفقیت در زندگی را به ما بیاموزد. ما برای ایجاد نگرشها و مهارتهای لازم جهت برقراری روابط رضایتبخش با اشخاص به کمک احتیاج داریم. ما برای هدفگذاری و آنگاه نیل به اهدافمان و نیز رسیدن به احساس خودارزشمندی محتاج کمک هستیم.
من به عنوان یک معلّم این نیاز را از سالها پیش احساس کردم، امّا حرفهایم به گوشهای ناشنوا مینشست. مدیران مدارس به نمرات درسی بچهها و به بودجه مدرسه اهمیت بیشتری میدادند. کمک به دانشآموزان برای اینکه به انسانهای بهتری تبدیل شوند، از قرار در شمار مسئولیتهای مدرسه نبود. به این دلیل بود که این کتاب را نوشتم تا خلئی را پُر کرده باشم. میخواستم به خودمان و به فرزندانمان آنچه را مهم است آموزش داده باشم، میخواستم در باره فضایل نیکو و منشهای والا و معنای موفقیت در زندگی حرف زده باشم.
نسبت به سایر کتاب های این سبک خیلی بهتره اما به هر حال لزوما همه ی مطالب جدید نیست. در کل با توجه به حجم کم به عنوان یه مطالعه ی متفرقه خوب بود .