معرفی و دانلود کتاب صوتی فرمول (خلاصه کتاب) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی فرمول (خلاصه کتاب)

کتاب صوتی فرمول (خلاصه کتاب)

قوانین جهانی موفقیت

۳.۰(از ۸ امتیاز)

معرفی کتاب صوتی فرمول (خلاصه کتاب)

کتاب فرمول: قوانین جهانی موفقیت، اثر آلبرتو لزلو بارابسی به موفقیت با دیدی تازه می‌نگرد. میکروکتاب فرمول خلاصه‌ای جامع و مفید از کتاب فرمول است.

درباره میکروکتاب فرمول

همه دوست‌داریم که موفق شویم و در این مسیر به صورت پایدار گام برداریم اما این کار در صورتی اتفاق می‌افتد که بتوانیم قوانین موفقیت را فرابگیریم. در میکروکتاب فرمول، ۵ قانون اصلی موفقیت با زبانی ساده روان تشریح شده است. با به کارگیری آن قوانین، داشتن پشتکار و بالا نگه داشتن میل خود برای برترین شدن، می‌توانید در دسته افراد موفق باشید. این کتاب توسط نویسندگان برتری مانند مالکوم گلدول و نسیم نیکولاس طالب پیشنهاد و تحسین شده است.

آلبرت لَزلو بارابسی یک فیزیکدان اهل مجارستان است که بیشتر به خاطر تحقیقاتش در زمینه تئوری شبکه معروف شده است. او اکنون عضو مرکز زیست‌شناسی دانشگاه نوتردام است و مدیر و استاد برجسته بخش تحقیقات شبکه پیچیده در موسسه دانا فاربراست. او بیشتر مقالات علمی می‌نویسد ولی با نوشتن کتاب «فرمول: قوانین جهانی موفقیت» توانست خود را بیشتر به مخاطبان و جامعه علمی معرفی کند.

شنیدن میکروکتاب فرمول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که قصد دارند زندگیشان را در جهت مثبت زیر و رو کنند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی فرمول (خلاصه کتاب) و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:فرمول (خلاصه کتاب)
عنوان دیگر:قوانین جهانی موفقیت
حجم فایل کتاب:۱۴۴.۹۶ مگابایت
مدت‌زمان:۱ ساعت و ۳۹ دقیقه
قیمت کتاب:۱۹۸۰۰ تومان
برچسب:مجموعه میکروکتاب، خلاصه کتاب
نسخۀ الکترونیکی:خرید کتاب الکترونیکی فرمول (خلاصه کتاب)

wolf
۱۴۰۱/۱۱/۱۹