معرفی و دانلود کتاب دخترکی به نام زندگی pdf + خلاصه رایگان

۴.۷ امتیاز(از ۲۱ رأی)
سکینه حوتی‌نژاد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دخترکی به نام زندگی

کتاب دخترکی به نام زندگی نوشته سکینه حوتی نژاد است. این کتاب روایت یک خانواده پر جمعیت است. مادر و پدری که دو پسر و سه دختر دارند و رد یک خانه زندگی می‌کنند. وضع زندگی این خانواده چندان خوب نیست و زندگی را به سختی می گذرانند، قرار است برای یکی از دختران خواستگار بیاید و روایت داستان از همین اتفاق شروع می‌شود.

کتاب دخترکی به نام زندگی داستان دختری است که به معنای حقیقی شور و زندگی را برای دیگران می‌آورد و زندگی دیگران را تغییر می‌دهد.

خواندن کتاب دخترکی به نام زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی ایران پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دخترکی به نام زندگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدخترکی به نام زندگی
موضوعداستان ایرانی
نویسندهسکینه حوتی‌نژاد
انتشاراتانتشارات متخصصان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۹/۰۱
فرمت کتابPDF

۱۳۹۹/۰۹/۲۰

بسیار کتاب زیبایست واقعا ب نویستندش احسنت میگویم بسیار جذابه منتظر جلد بعدیش هم هستم

عالیه واقعا یکم غمگینه از شخصیت زهرا بدم میاد بی صبرانه منتظر جلد بعدی هستم

۱۳۹۹/۰۹/۲۰

رمان خیلی خوبی بود پیشنهاد میکنم ب دوستان عزیزم و منتظر جلد بعدی هستم ممنون از نویسندش

بسیار زیبا و عاطفی

عالی بود. واقعا خوب جذاب بود

۱۴۰۰/۱۲/۰۴

عزیزدلم خواهرگلم خیلی زیبا نوشتی کتابت عالیه خواهری گلم

۱۴۰۰/۰۱/۱۹

ممنون از کتاب خوب وبی نظیر مرسی از کسی که اونو نوشته که خانم سکینه حوتی نژاد هستن مرسی.کتاب جذابی هستش

۱۴۰۱/۰۴/۲۲

بسیار رمان زیبا ست واقعا به نویسندش احسنت میگم بسیار عالی و جذاب هست پیشنهاد میکنم به دوستان گلم ومنتظر جلد بعدیش هستم 💕💕💕💕💕💕

ریحانه
۱۴۰۱/۰۴/۲۲

خیلی خیلی جذاب وبرای مردم درس عبرت بشه

۱۴۰۱/۰۲/۳۱

جای تشکر داره از نویسنده کتاب (دخترکی به نام زندگی) که رمانی به این قشنگی نوشتند ❣ واقعا قشنگ خیلی خوشم اومد از این رمان قشنگترین رمانی بود که خوندم و خلاصه خیلی خوشم اومد ❣ بی صبرانه منتظر جلد بعدیش هستم...بیشتر

۱۴۰۱/۰۲/۱۹

شخصیت آرش رو دوست داشتم مرسی ا نویسنده

۱۴۰۱/۰۲/۱۹

کتاب بسیار عالی وزیبا مرسی از نویسنده اش خیلی بهتر از کتاب هایی که خوندم

Ali Walker
۱۳۹۹/۱۱/۰۱

داستانی جالب و هیجانی ... یعنی دستان شما رو جذب خودش میکنه پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید