کتاب تست شخصیتی براساس گیره کاغذی
معرفی کتاب تست شخصیتی براساس گیره کاغذی
کتاب تست شخصیتی براساس گیره کاغذی نوشته ماریو گمور است. این کتاب با ترجمه حمیدرضا بلوچ منتشر شده است. بازی کردن با گیرههای کاغذ انگار نوعی وسوسهی انسانی است. چیزی در این شیء کوچک فلزی هست که آدم را مجبور میکند که آن را از روی میز تحریر بردارد، با آن ور برود، آن را خم کند و به شکلهای مختلف دربیاورد. همهی ما این کار را میکنیم. باور نمیکنید؟ فقط کافی است به سطل زبالهی کنار میز تحریرتان نگاهی بیندازید. ممکن است با دیدن آن همه گیرهی کاغذ که کج و کوله شدهاند و داخل سطل انداخته شدهاند، تعجب کنید. ما این گیرههای فلزی را مثل خیلی کارهای دیگری که در زندگی انجام می دهیم، بدون این که به آن درست فکر کنیم خم میکنیم و به شکلهای مختلف درمیآوریم.
نویسنده یک ظرف از این گیرهها را نزدیک مراجعینش میگذارد و اجازه میدهد آنها شکلهایی که می خواهند را با آن ها بسازند، سپس با این شکلها به ناگفتههایی از شخصیتشان پی میبرد. او تصاویری ز این گیرهها و ذکر ویژگیهای افراد منتشر کرده است تا بتوانید با یک تست خودتان را بشناسید.
خواندن کتاب تست شخصیتی براساس گیره کاغذی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند یک تست شخصیتی جذاب انجام دهند پیشنهاد میکنیم.
ورقه ای که ضمیمه کتاب شده که شامل تست هست متاسفانه در فایل کتاب نیست لطفا پیگیری کنید
بایدکتاب جالبی باشه ولی خیلی گرونه چه خبره واقعا؟!!!!