کتاب راز (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب راز (خلاصه کتاب)
میکرو کتاب راز نوشته راندا برن است. او در این کتاب به مساله جذب میپردازد یعنی از کیهان بخواهید تا به شما بدهد. این کتاب خلاصهای مفید و کارآمد از کتاب راز است.
درباره کتاب راز
احتمالا شما هم نام قانون راز یا قانون جذب را تا امروز شنیدهاید، اما آیا خودتان هم آن را انجام دادهاید؟ فکر میکنید این قانون بینتیجه است؟ یا واقعا میتواند همه چیز را تغییر دهد؟ راندا برن در میکروکتاب راز به شما میگوید که چطور با استفاده از قانون راز و تغییر افکار سادهتان میتوانید زندگیتان را دچار یک تحول اساسی کنید. کتاب راز درباره قانونی است که اساتیدی از سرتاسر دنیا آن را برای عموم مردم بازگو کردهاند. این قانون تاثیر قوانین فیزیک روی زندگی را به زبان ساده توضیح میدهد و راهکاری برای ایدهآل زندگی کردن به شما میدهد.
خواندن کتاب راز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال موفقیت بیشتر در زندگی هستند پیشنهاد میکنیم.
درباره راندا برن
راندا برن نویسنده و تهیه کننده محبوب و مطرح استرالیایی است. او در سال ۲۰۰۴ و بعد از فوت پدرش دچار افسردگی شدید شد اما با تشویقهای دخترش شروع به مطالعه کتابهای روانشانسی قدیمی و تحقیق درباره تفکر مثبت و قوانین جذب کرد. او توانسته با ساخت فیلم راز و انتشار کتابی در مورد آن به معروفیت قابل توجهی دست یابد. با کمک آموزشهای او و سایر اساتیدی که در فیلم او حضور داشتند، مردم زیادی در دنیا طعم یک زندگی واقعی را چشیدند و از مشکلاتی که همواره با آن دست و پنجه نرم میکردند، رهایی یافتند. راندا برن کتابهای دیگری با عنوان «معجزه»، «قدرت»، «راز سپاسگزاری» و... را به رشته تحریر درآورده است. فعالیت او در زمینه قانون جذب باعث شده که مجله نیویورک تایمز او را به عنوان نویسنده برتر معرفی کند.
بخشی از کتاب راز
حتما به دنبال آن هستید که بدانید حقیقتا راز به چه معناست. یک نیروی قدرتمند و بینهایت در اطراف ما وجود دارد. این نیرو نامحدود است و انسان میتواند به صورت کامل آن را در اختیار بگیرد. فرقی هم نمیکند که شما در کجای این کره خاکی قرار دارید، تنها قانونی که در مورد همه ما صدق میکند، قانون جاذبه است. اگر میبینید که در مخمصههای عجیب و غریب گیر میکنید، نشان دهنده آن است که شما خودتان آن را به زندگی خود دعوت کردهاید. در واقع اتفاقات زندگی شما دقیقا همان چیزهایی هستند که شما هر روزه به آنها فکر میکنید. بزرگترین اساتید و دانشمندان دنیا هم معتقدند که قانون راز تنها قانون حقیقی جهان است که دنیای ما را شکل میدهد. موسیقیدانها این قانون را در موسیقیهای خود، شاعران در متن اشعارشان و نقاشان بزرگ آن را در نقاشیهای خود به اجرا درآوردهاند.
هنرمندان هر عصری با گنجاندن این قانون در آثارشان سعی داشتند که آن را با ما به اشتراک بگذارند. قانون راز در همه ادیان دنیا وجود دارد و بیشتر آن را در قالب نوشتهها و داستانهای مختلف به پیروان خود منتقل میکنند. اما در این بین افرادی هستند که میخواهند آن را پنهان کنند یا با آوردن دلایل مختلف و استدلالهای عجیب و غریب، سعی در کتمان آن دارند. البته تلاش آنها تا حدودی موفق عمل کرده و مردم بسیاری هستند که همواره فکر میکنند که قانون راز دروغ است! اما هر کاری هم که در زمینه سرکوب این قانون انجام شود، باز هم برای کسانی که میخواهند آن را در زندگی خود اجرا کنند، در دسترس است.
سلام نویسندگان جنبش اندیشه نو بر این باورند که قانون جذب همیشه فعال است و تجارب و شرایط هر فرد را بر اساس افکار غالب وی یا تمایلات و انتظاراتش رقم میزند چارلز هانال در کتابش با عنوان سیستم شاه
لطفا بخونید فقط نصف مطالب این کتاب علمی و صحیح هست توصیه میکنم بعد از خواندن این کتاب، فایل صوتی دکتر فرهنگ (که پایه گذار روانشناسی موفقیت در ایران هست) درباره قانون جذب رو گوش کنید دکتر فرهنگ از نظر علمی در ایران
باید بدانی که چگنه از راز استفاده کنی راز روش هایی رو به ما توصیه می کند که دیگران از آن بی خبرند باید با راز و روش های قدرتمند آن آشنا شوی و آن را به کار ببندی
کتاب های این چنین پایه ی علمی ندارند و فقط دلخوش کننده وامیدوار کننده هستند.
قانون راز بعضی از مطالبش خوبه ولی مطالب عجیب خیلی زیاد داره تو کتاب اثر مرکب اومده انگیزه بدون عمل سبب توهم میشه کتاب خوب میخواین اثر مرکب و باشگاه پنج صبحی ها این اندازه از مثبت اندیشی مضر هست
راندا برن چراغ زندگیم در ظلمات مطلق شد و من عاشقانه و با تمام وجود مثل مادر دوستش دارم و تنها آرزویم ملاقات با اوست
من با راز زندگی میکنم و میتونم بگم این کتاب نه تنها بی پایه و اساس نیست بلکه واقعیه در حالی که باید و حتما بدونی چجوری از راز استفاده کنی