معرفی و دانلود کتاب آملیا ارهارت pdf + خلاصه رایگان

زنان کوچک، رویاهای بزرگ

۳.۷(از ۱۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آملیا ارهارت

کتاب آملیا ارهارت نوشته ماریا ایزابل سانچز وگارا است که با ترجمه زهره زاهدی منتشر شده است. این کتاب داستان زندگی آملیا ارهارت یکی از مشهورترین زنان خلبان جهان است. در سال ۱۹۳۷ املیا ارهارت در حالی که تلاش می‌کرد اولین زنی باشد که به دور دنیا پرواز می‌کند ناپدید شد.

او بعدها تبدیل به اولین شخصی شد که به تنهایی در اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام پرواز کرد و ماجراهای بسیاری دیگر نیز داشت که او را به مکان هایی مانند هاوایی و مکزیک کشاند.

در سال ۱۹۳۷ امیلیا هنگام تلاش برای پرواز در سراسر جهان ناپدید شد. این کتاب سرشار از انگیزه و اتفاقات جذاب است.

خواندن کتاب آملیا ارهارت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر برای کودکان به دنبال داستان‌های جذاب هستید این کتاب را از دست ندهید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آملیا ارهارت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آملیا ارهارت

کتاب قشنگی بود حتما بخونید 🌹

mahtab&friends
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۶/۲۱

کلا کتاب ضعیفی بود، از حروفچینی گرفته تا ترجمه حتی نوع روایتش رو دوست نداشتم. ولی اگه کسی این خلبان زن رو نمی شناسه، با خوندن این کتاب میتونه متخصرا باهاش آشنا بشه.

مرضیه شجاعی🪼🦋🐳🫐
۱۴۰۵/۰۲/۲۴

بسیارررر الهام بخش و زیبا قطعا اگر کودکی،مخصوصا یه دختر کوچولو اطرافم باشه براش میخونمش🤌🏻🌱

سُهاد
۱۴۰۴/۱۱/۲۴

دلم می‌خواست در کودکی‌م این کتاب رو می‌خوندم. آملیا ارهارت اولین کسی بوده که به‌تنهایی بر فراز اقیانوس آرام پرواز کرده و مصمم بود دور دنیا رو با هواپیما سفر کنه. نویسنده چه کم از آملیا ارهارت نوشته؛ می‌تونست داستان‌پردازی بهتری...بیشتر