کتاب باید با هم حرف بزنیم بابایی
معرفی کتاب باید با هم حرف بزنیم بابایی
کتاب باید با هم حرف بزنیم بابایی نوشته بومی لادیتان و ترجمه میترا امیری لرگانی است. کتاب باید با هم حرف بزنیم بابایی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب باید با هم حرف بزنیم بابایی
کتاب باید با هم حرف بزنیم بابایی دربارهی یک دختر کوچولوی بامزه است که نمیخواهد توی رختخواب خودش بخوابد. او میخواهد همیشه توی بغل مادرش بخوابد. دختر کوچولو به تازگی یک ایدهی خیلی خلاقانه و جذاب به ذهنش رسیده است، او میخواهد یک تخت مسافرتی برای بابا بگیرد تا وقتی خوابش برد او و مامان بابا را آرام هل بدهند درون آن تخت.
این کتاب دربارهی یکی از معضلات بزرگ کودکان یعنی تنها خوابیدن آنها است. کودک در این کتاب با یک دختر بامزه همراه میشود که از ترسهایش میگوید و کتاب بسیار آموزنده است.
خواندن کتاب باید با هم حرف بزنیم بابایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به قصه پیشنهاد میکنیم.
فاجعه است... یعنی کاغذیشو خریده بودند و هدیه دادن به دخترم، هرچی سعی کردیم براش بخونیم، خودمون خجالت کشیدیم. واقعا به عنوان کتاب عمومی خوب نیست، مگر آنکه واقعا بچه مشکلی داشته باشه که با حرفای خودتون نتونید حلش کنید
بنظر من که اصلا کتاب مناسبی نیست
باحال 👍👍👍
نگیرید خیلی بداموزی داره
کتاب عجیبی بود فکرایی که شاید یه آدم بزرگ به یه بچه نسبت داده نمیدونم😅 محتوای خوب و آموزنده ای نداشت برای بچه ها
کتاب صد و بیست و نهم