کتاب خط خطی‌‌های من دانیل رویر + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب خط خطی‌‌های من

کتاب خط خطی‌‌های من

معرفی کتاب خط خطی‌‌های من

کتاب خط خطی ‌‌های من اثر شاینا رادولف و دانیل رویر است که با تصویرگری جنیفر زیوین و ترجمه لیدا هادی منتشر شده است.

داستان این کتاب درباره یک گورخر کوچک دوست‌داشتنی مبتلا به اوتیسم است که متوجه تفاوت‌های خودش با همکلاسی‌هایش شده و برایش سوالاتی پیش آمده است. نویسنده در این داستان به زیبایی از تفاوت‌ها و ویژگی‌های کودکان مبتلا به اوتیسم حرف می‌زند و به آنها  و والدینشان یادآوری می‌کند که تفاوت داشتن دلیل ناتوان بودن نیست بلکه هرکسی استعدادها و توانیی‌های خاص خودش را دارد.

خط خطی هـای مـن، بــه زبــان ســاده بــه والدیــن کمــک می‌کنــد تــا دغدغه‌هـای ذهنـی کودکشـان را بشناسـند و بـرای روزهـا و لحظه‌هـای بـدی کــه آنهــا از آن حــرف می‌زننــد، راهکارهــای خوبــی داشــته باشــند. گــوری مبتلا به اوتیسم بـا بیـان درگیری‌هـای یـک روز بـد و درنهایـت شـناخت قابلیت‌های خــودش یــا آنچــه مــا بــه نــام نقطه ّ قــوت می‌شناســیم، اطلاعات جامــع و کاملـی دربـاره اختـال طیـف اوتیسـم و کـودکان گرفتـار بـه آن در اختیارتان می‌گــذارد.

خواندن کتاب خط خطی‌‌های من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان مبتلا به اوتیسم و والدین آنها مخاطبان این کتاب‌اند.

fatima
۱۴۰۰/۰۶/۱۱

کتاب "خط خطی های من" ظاهرا برای گروه کودک است، اما برای من بزرگسال سخت و دیرهضم بود، اطلاعات خوبی را درباره اوتیسم می دهد. تفاوت یک کودک اوتیسمی را با کودکان معمولی بیان می کند. در انتهای کتاب راهنمای

زینب سادات رضازاده
۱۴۰۰/۰۷/۱۹

اگر در مدرسه و یا در خانواده کودک اوتیسم وجود داره برای بچه‌ها ی اطرافش خیلی خوب می‌تونه توضیح بده این بیماری را. حتی اگر همین مشکلی نباشد، می‌تونه خیلی خوب بگه که هر کدوم از ما منحصر به فرد

mahtab&friends
۱۴۰۱/۰۵/۰۹

قصه ی کتاب چند موقعیت و رفتار بچه ی اوتیستیک را تصویر می کند و در صفحات پایانی، از علت ها رمزگشایی کرده. از این لحاظ هم برای مخاطب کودک و هم بزرگسال خوب است( البته مخاطب کودک باید آشنایی

Rachel Mah
۱۴۰۲/۰۲/۱۳