کتاب آبنبات سازها؛ جلد اول
معرفی کتاب آبنبات سازها؛ جلد اول
کتاب آبنبات سازها؛ جلد اول نوشته وندی مس و ترجمه ایمان رهبر است. کتاب آبنبات سازها؛ جلد اول را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب آبنبات سازها؛ جلد اول
هرسال یک مسابقهی بزرگ توسط انجمن شیرینیپزان برگزار میشود که در آن سی و دو کودک دوازده ساله از سراسر کشور، برای تولید آبنباتی جدید با هم رقابت میکنند. از شهر اِسپرینگهِیون هم چهار بچه برای شرکت در مسابقهی آبنباتسازی انتخاب شدهاند. کدامشان میتواند آبنباتی درست کند که از شکلات بیسکوییتی عسلی یا آدامس برقآسای نئونی زرد خوشمزهتر باشد!
شرکت کنندهها وسط دنیایی خوشمزه هرا شدهاند تا راه درست را پیدا کنند.
خواندن کتاب آبنبات سازها؛ جلد اول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام نوجوانان علاقهمند به فوتبال پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آبنبات سازها؛ جلد اول
اما مشکل اینجا بود که لوگان تجربهٔ چندانی در ارتباط برقرار کردن با بچههای دیگر نداشت. البته گاهی با بچههای کارکنان، روی چمنها «اسم اون ابر رو بگو» بازی میکردند، ولی بیشتر آنها از خودش کوچکتر بودند. قبلاً مراسم گردش سالانهٔ کارخانه برگزار میشد و مردم از سرتاسر اسپرینگ هِیوِن به زمینهای آنها میآمدند، ولی آخرین مراسم گردش کارخانه خیلی وقت پیش برگزار شده بود و او چیز زیادی از آن یادش نمیآمد. هر وقت از پدر و مادرش میپرسید چرا دیگر این گردشها را برگزار نمیکنند، پاسخهای مبهمی میشنید، مثلاً اینکه سرشان بیش از حد شلوغ شده، یا کنترل کردن جمعیت خیلی سخت شده و از اینجور چیزها. بالاخره او هم دیگر از سؤال کردن دست برداشت.
جریان زندگی او یکنواخت بود و تا امروز اتفاق خاصی برایش نیفتاده بود. گاهی برای گردشهای کوتاه به دیدن آبنباتفروشیهای محلی در شهر میرفت، هر ماه برای معاینههای پزشکی و دندانپزشکی به مطب میرفت و هر سال هم به سفری خانوادگی میرفتند تا در گردهمایی انجمن قنادان شرکت کنند. البته اینطور نبود که در زندگی روزمرهٔ کارخانه هیچ اتفاق غافلگیرکنندهای نیفتد ـ میافتاد، هر روز هم میافتاد، ولی معمولاً همانی میشد که انتظارش را داشت ـ مثلاً یکی از ماشینهای آبنباتسازی یکدفعه از کار میافتاد، یا یکی از تونلهای آبیاری مزرعه بسته میشد، یا مثلاً برچسب آبنبات انگشتی ترش صورتی روی بستهٔ آبنبات انگشتی ترش آبی میچسبید، یا مشکلات اینچنینی که معمولاً با یکی دو بار آبپاشی یا استفاده از روغن حل میشد. ای کاش دوست پیدا کردن هم همین قدر راحت بود.
با عجله خودش را به دستشویی رساند تا سریعترین عملیات شستن صورت ـ مسواک زدنِ تاریخ را ثبت کند. دستش را دراز کرد و شانهای که از آن کمتر استفاده میکرد را برداشت، اما شانه از بین انگشتانش سُر خورد و افتاد. عادت داشت که وسایل از دستش بیفتند. اینطوری در آینده نمیتوانست بازیکن بیسبال شود.
این بار شانه را محکم گرفت، با عجله شروع کرد به شانه زدن موهای ژولیدهاش و بعد وقتی به گرهای برخورد، از درد خودش را عقب کشید. لوگان با پوست زیتونیرنگی که از پدرش به ارث برده بود و موهای گندمیرنگی که از مادرش به او رسیده بود، به هیچکس شباهتی نداشت. خیلی به خودش توی آینه نگاه نمیکرد، ولی هر وقت چشمش به آینه میافتاد، از اینکه میدید بزرگتر شده است تعجب میکرد.
خیلی کتاب باحالیه 😅😊😍 حتما بخونید😉 من این کتاب را خریدم و خیلی جالب بود و خوشم اومد😊💖🤗❤ توصیه می کنم که حتماً بخونید💖😘😍🤗😊😅😄
من چاپی این کتاب رو دارم عالیه . من دوبار خوندمش هنوزم میخوام بخونمش. من از شخصیت دختر جاسوسش که اسمش دیزی هست بیشتر از همه خوشم میاد . یادتون باشه حتما این کتاب رو بخونینش ✌✌✌✌✌✌✌✌😍😍😍😍😍😍😍
یه کتاب شیرین و خوشمزه 🍭🤩بعضی قسمت هاش هم غافلگیر کننده بود😲 پیشنهاد می کنم حتما این کتاب رو بخونید ((: من که عاشقش شدم :))
واقعا قشنگ بود پیشنهاد می کنم بخونید از طرز نوشتنش خیلی خوشم امد که داستان رو از فکر همه ی شخصیت ها تعریف می کرد به نظر من داشت می گفت آدم ها اون چیزی نیستند که ما میبینیم 🙃
لطفا بزارید تو طاقچه بینهایت
من نسخه ی چاپی اش را دارم خیلی باحاله . حرف نداشت به همه توصیه می کنم
این کتاب ژانر فانتزی هست و من این کتاب را دارم و خیلی خیلی خیلی کتاب قشنگ و جالبی هست و من تا حالا کتابی مثل این نخوندم البته توش ابنبات باشه نه منظورم یه چیز دیگه هست😉😋😋😋👌🏻👌🏻🌹🌹💐💐💐💐🌸🌸🌸🌸🌸💖💖💖💖 توصیه میکنم حتما
سلام دوستان خوبم، من در حال خواندن نسخه ی چاپی این کتاب هستم و تا اینجا به نظرم کتاب واقعا خوب و جالبیه؛ پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش😍 بخشی از کتاب که دوستش داشتم رو با شما به اشتراک میگذارم: مایلز ایستاد: از
نسخه ی چاپیشو دارم اگر فیلم چارلی و کارخانه ی شکلات سازی رو دیدید و خوشتون اومد حتما بخونید جالب بود😍🤩
من به کارتون این نگاه کردم خوبه ولی نخوندم کمی خوندم که دیدم به فیلیمش نگاه کردم و نخریدم.🙂