کتاب اسم این کتاب راز است!
معرفی کتاب اسم این کتاب راز است!
کتاب اسم این کتاب راز است! نوشته پسوادنیموس بوش است که با ترجمه مرجان حمیدی منتشر شده است. خواننده باید بداند با یک داستان اسرارآمیز روبهرو است که قرار نیست به راحتی راز آن را پیدا کند.
این کتاب ماجرای دو نوجوان ۱۱ ساله است. کَس و مکس-ارنست یک جعبهی مرموز به نام سمفونی بوها پیدا میکنند و از طریق یک دفترچهی یادداشت به دنبال جادوگری گمشده میروند که چند مدت قبل به طرز مشکوکی ناپدید شده است.
آنها در مسیر این جست و جو به با موجودات و افراد شروری روبهرو میشوند که باید با آنها مبارزه و کنند بر آنها پیروز شوند.
خواندن کتاب اسم این کتاب راز است! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان و نوجوانان علاقهمند به داستانهای پرهیجان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب اسم این کتاب راز است!
محل واقعی این داستان باید تا آخر راز باقی بماند، اما برای اینکه کار همهمان راحتتر باشد، بگذار فکر کنیم یک جایی که تو خیلی خوب میشناسیاش اتفاق افتاده، به نظرت چهطور است؟
اسمش را میگذاریم شهری که تو در آن زندگی میکنی.
وقتی دربارهٔ شهری حرف میزنیم که شخصیتهای داستان آنجا زندگی میکنند، تو شهری را تصور کن که خودت در آن زندگی میکنی. بزرگ است یا کوچک؟ کنار دریاست یا دریاچه؟ همهٔ خیابانهایش آسفالت است و کلی فروشگاه بزرگ دارد! انتخابش با خودت.
وقتی دربارهٔ مدرسهٔ شخصیتهای داستانم چیزی میگویم، تو مدرسهٔ خودت را تصور کن. قدیمی و یککلاسه است یا چندتا ساختمان جدا از هم دارد؟ تصمیم با خودت است.
وقتی شخصیتهای داستان میروند خانه، فکر کن توی خیابان شما زندگی میکنند، شاید هم اصلاً همسایهٔ دیواربهدیوارتان باشند.
کسی چه میداند، شاید داستان واقعاً توی کوچهٔ شما اتفاق افتاده باشد. البته اگر اینجوری هم بود من که بهت نمیگفتم. اما نمیتوانم بگویم اینجوری هم نیست.
خب، عوض اینهمه حق انتخابی که دارم به تو میدهم، فقط یک خواهش دارم: اگر اشتباهی حرفی که نباید میزدم از دهانم پرید ـ و میدانم این اتفاق میافتد ـ لطفاً فوری یادت برود چی گفتهام.
در واقع، وقتی داری این کتاب را میخوانی، بهتر است کلاً هر چی خواندهای فوراً یادت برود. اگر از آن آدمهایی هستی که با چشم بسته هم میتوانند بخوانند، توصیه میکنم همین کار را بکنی.
همونطور که از اسم کتاب معلومه یه رازه و نباید لو بدیم😄 اگه ژانر ماجراجویی و معمایی رو دوست دارین در خوندنش شک نکنید کتاب مورد علاقمه:)))))) راستی اگه از این کتاب خوشتون اومد جلد های بعدیش هم بخونید: جلد دوم:اگر داری این کتاب
احساس میکنم به روزگار "بچههای بدشانس" برگشتم. همان ترفندهای معروف لمونی اسنکیت که تو ۱۰ ۱۱ سالگی ما رو بینهایت هیجانزده میکرد توی این کتاب هم به کار رفته بود. توصیه نویسنده به نخوندن کتاب، حضور نویسنده در داستان، جلو
عالی این کتاب بی نظیره انقدر از خوندنش لذت بردم که نگو و نپرس من همیشه کتابامو حداکثرتا۳روز تموم میکنم ولی خب درکل این کتاب اینقدر جذابه که نمیتونی یکمم بذاریش کنار چون همش میخوای بدونی بعدش چی میشه خلاصه که من عاشقش شدم حتما
چقدر قشنگ حتما جلد دومش رو میخونم
عالی. واقعا عالی. ای کاش وقتی که داشتم کتاب رو شروع می کردم، اطلاعات بیشتری راجع به «حس آمیزی» داشتم. اون طوری بیشتر بهم میچسبید اما حالا آشنا شدم! این بهترین کتابی بود که از نشر پرتقال خوندم. خیلی کتاب
عالی و پر از ماجراجویی. ممنون از طاقچه که به بینهایت اضافه کردی 🏅🌷🏅🌷❤
کتاباش همیشه خوب... باحال... و مرموزن...
خیلی خوبه کتابش💕 ، کلی ذهنتون درگیر خودش میکنه حتما جلدهای بعدشم بخونین☺. [جز لیست موردعلاقه کتابام🥺🤟🏻]
واقعا عالی بود بچه ها حتما بخونید من روانی این کتاب شدم عاشقشم حتما جلد های بعدی هم بخونید
واقعا خیلی قشنگ بود📚🤩 یک موضوع جالب و بسیار بسیار متفاوت با قلمی خیلی خیلی متفاوت که انگار راوی داستان کنارت نشسته😎 از خواندن تک تک صفحاتش لذت بردم😀بریم برای جلد بعدییی🏃🏻♀️✨