معرفی و دانلود کتاب ریاضی در چند دقیقه pdf + خلاصه رایگان

۳.۹ امتیاز(از ۱۱ رأی)
پل گلندینینگ، محسن نمازی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ریاضی در چند دقیقه

کتاب ریاضی در چند دقیقه اثر پل گلندینینگ کتابی کاربردی است که مسائل و مباحث ریاضی را با زبانی ساده و روشی نوین آموزش می‌دهد.

مباحث مربوط به اعداد، مجموعه‌ها، دنباله‌ها و سری‌ها، هندسه، حبر، توابع و حسابان، بردارها و ماتریس‌ها، جبر مجرد، ترکیبات، فضاها و توپولوژی، منطق و اثبات و نظریه اعداد از مباحث این کتاب‌اند.

خواندن کتاب ریاضی در چند دقیقه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب می‌تواند مورد استفاده دانش‌آموزان و همه علاقه‌‌مندان به یادگیری ریاضیات باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ریاضی در چند دقیقه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابریاضی در چند دقیقه
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۹۹۸۷۵-۰-۴

cicada3301
۱۴۰۳/۰۱/۳۱

برای من این کتاب واقعا مفید بود چون اطلاعات خوب و مختصری درباره‌ی شاخه‌های مختلف ریاضی و کاربردها و اصطلاحاتشون داد، در کنارش هم چیزهای جالبی درباره‌ی تاریخ ریاضیات و اتفاقات مختلف که از چند هزاره تا چند دهه پیش...بیشتر

lllll
۱۴۰۰/۰۶/۲۷

به طور خلاصه و جذاب موضوعات مختلف ریاضیات را توضیح داده

۱۴۰۴/۱۲/۲۶

بهترین کتاب برای عاشقان ریاضی

سعید
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۴/۲۶

کتابی بسیار خشک و دوست نداشتنی. اگر تونستید به وسط کتاب برسید باید به خودتون جایزه بدید