کتاب نظریه های رسانه
اندیشههای رایج و دیدگاههای انتقادی
معرفی کتاب نظریه های رسانه
کتاب نظریههای رسانه نوشته سید محمد مهدیزاده است. فهم ابعاد و زوایای پدیده ارتباطات و رسانه به عنوان یکی از تجلّیات دنیای جدید و به روایتی، علتِ موجه تحولات تاریخی و اجتماعی و صورت بندیهای فرهنگی، نیازمند مفهوم سازی و نظریه پردازی است. حضور و گستردگی رسانه در سپهر عمومی و انباشت و فوران نشانهها و تصاویر رسانهای در همه شئون زندگی چون اقتصاد، سیاست، فرهنگ و... و تولید و توزیع معانی، به رسانهای شدن فرهنگ، سیاست و اجتماع منتهی شده است.
این کتاب سعی دارد اطلاعات جامعی از دانش رسانه در اختیار مخاطب قرار دهد.
خواندن کتاب نظریههای رسانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به حوزه رسانه پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نظریه های رسانه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | نظریه های رسانه |
| حجم فایل کتاب: | ۵۰.۶۶ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۲۴۱۱۷۳۳ |
| تعداد صفحهها: | ۳۶۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۲۶۰۰۰ تومان |

در حوزه نظریه رسانه کتاب خوبی است.
یک کتاب کامل و جامع و مختصر در باب نظریههای رسانه که به مخاطب این امکان رو میده یک دید جامع نسبت به نظریههای رسانه پیدا کنه. البته کتاب دید کامل انتقادی نسبت به نظریهها نداره و فقط به تشریحشون میپردازه...بیشتر
این کتاب بنظرم خیلی جامع و روان نظریات این حوزه رو توضیح داده، من با خوندنش به تحصیل در رشتههای مرتبط با ارتباطات واقعا علاقهمند شدم
علاوه بر محتوای خوب منبعی خوبی هم برای دکتری ارتباطات است.
کتاب بسیار فوق العاده ای هست توصیه میکنم دوستان بخوانند
برای رسیدن به شناخت اجمالی از نظریه های رسانه ای علوم ارتباطات به نظر من بهترین و سهل الوصول ترین گزینه هست
عالی بود واقعا