معرفی و دانلود کتاب شیوه نگارش در رسانه ها + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب شیوه نگارش در رسانه هاsubscriptionAvailable

کتاب شیوه نگارش در رسانه ها

نوع کتاب
۳.۳ امتیاز(از ۷ رأی)
پدیدآورندگان: 
احمد توکلی
انتشارات: 
انتشارات ثانیه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب شیوه نگارش در رسانه ها

مطالعه کتاب «شیوه‌ی نگارش در رسانه‌ها» برای تمام کسانی که در حوزه نگارش برای رسانه‌ها فعالیت می‌کنند سودمند است. «اصول نگارش فارسی در مطبوعات و رسانه‌ها» می‌پردازد. در این کتاب شما با اصول نگارش رسانه‌‌ای آشنا می‌شوید. اصول اولیه آن را فرا می‌گیرید و می‌آموزید چگونه در نوشتن سادگی روانی، دستور زبان، نشانه‌گذاری و اصول فنی نگارش و عدد نویسی و .. را رعایت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شیوه نگارش در رسانه ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابشیوه نگارش در رسانه ها
موضوعپژوهش ادبی
نویسندهاحمد توکلی
انتشاراتانتشارات ثانیه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۱۱/۱۴
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۱.۸۸ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۷۲۵۹۰۶۱
تعداد صفحه‌ها۱۲۸ صفحه
قیمت کتاب۳۵۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

HCASTER
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۶/۱۳

محتوای کتاب به درد کسایی که برای رسانه‌ها کار می کنن خیلی عالی هست و واقعا به درد بخور هست

۰
کاربر ۱۸۸۲۹۴۰
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۲/۰۵

کتاب نکات بسیار مهمی رو بیان میکنه اما به نظرم بهتر بود برای موارد مطرح شده یادآوری های مختصری در حوزه دستور زبان فارسی صورت می گرفت ... مثلا چند پیوندی و فاعل جدا از را و چسبان را و...بیشتر

۰

بریده‌هایی از کتاب

Shadbeh Basir
۰
توجه به زیبایی بصری که به‌منظور پرهیز از چشم‌آزاری مخاطب تعریف و توصیه می‌شود، به روزنامه‌نگاران می‌گوید: از نشانه‌ها استفاده نکنید، مگر آنکه به‌کارنگرفتن آن باعث شود مخاطب به اشتباه اُفتد یا درک نوشته برایش سخت شود. با این توصیه روزنامه‌نگاران بهتر است اسامی افراد، کتاب‌ها، فیلم‌ها، سازمان‌ها و... را داخل گیومه قرار ندهند و برای جداسازی از ویرگول به‌جای گیومه استفاده کنند، مگر در مواقعی که نبود گیومه تولید اشکال کند.