کتاب مهارت معلمی
معرفی کتاب مهارت معلمی
کتاب مهارت معلمی نوشته محسن قرائتی است که انتشارات ستاد اقامه نماز منتشر کرده است.
در گام اول، نوع نگاه ما به شغل معلمی است که میتواند در تعلیم و تربیت و انجام این مسئولیت بزرگ تأثیرگذار باشد. با قاطعیت میتوان گفت که معلمی فراتر از همهٔ کارها و سرآمد همهٔ شغلهاست. معلم نیاز به حقوق و تأمین نیازهای زندگی دارد؛ اما هیچگاه به کار مهمش از دریچه مادیات نمینگرد.
کار معلم، تعلیم و تربیت است؛ تعلیم و تربیتی که کار خدای تعالی و پیامبران اوست. اساساً عالم با همهٔ پیچیدگیها، تنوعات، زیباییها، نعمتها و ابتلائاتش برای تربیت «انسان» خلق شده است. آری! زمین، مرکز آموزش و پرورش خداست؛ با پیامبرانی که معلمان آسمانیاند و مسئولیت تربیت انسان را بر دوش دارند.
این کتاب معلم و جایگاهش را بررسی میکند.
خواندن کتاب مهارت معلمی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمند به شغل انبیا، معلمی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب مهارت معلمی
. معلم ربّانی، هادی و ناجی بشر است
آموزش و تحصیلات، هم میتواند دامی برای تحصیلکردگان و ایجاد وابستگی آنها به ابرقدرتها شود، هم وسیله نجات بشر از شرّ طاغوتها.
بر اساس آیات قرآن کریم، یکی از شاخصهها و اهداف بزرگ حضرت موسی (ع) نجات بنیاسرائیل از شرّ فرعون بود؛ چنانکه با صراحت به فرعون گفت: (أَنْ أَرْسِلْ مَعَنا بَنِی إِسْرائِیلَ)۱۹؛ «بنیاسرائیل را [آزاد کن و] همراه ما بفرست.»
نشانه فقیه آن است که مردم را از شرّ دشمنانشان آزاد سازد: (وَ أَنْقَذَهُمْ مِنْ أَعْدَائِهِمْ).
قرآن کریم یکی از وظایف انبیاء را رهاسازی افکار جامعه از غل و زنجیرهایی برشمرده است که به آن گرفتار شده بودند: (وَ یضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَ الْأَغْلالَ الَّتِی کانَتْ عَلَیهِمْ)؛۲۱«و از آنان بار گران (تکالیف سخت) و بندهایی را که بر آنان بوده است، برمیدارد [وآزادشان میکند].»
امروزه رشتههای تحصیلی متنوعی ایجاد شده است که در بسیاری از امور، رفاه را برای بشر به ارمغان آوردهاند؛ اما آیا توانستهاند بشر را آزاد کنند؟ در موارد زیادی علم هست؛ ولی ثمرهاش نیست. مثلاً تلفن همراه ـ که یک وسیله ارتباطی است ـ نزد هر کس هست؛ اما آیا خود «ارتباط» هم هست؟ چهبسا وسیلهٔ ارتباطی باشد، اما خود انسانها با هم قهر باشند. علم و ثمرهٔ آن نیز میتواند دچار این آسیب شود
کتاب از صفات معلم ، وظایف معلم ، اینکه چه طور نیاز مخاطب رو بشناسیم و چه محتوایی ارائه بدیم ک با توجه به نیاز باشه در اخر نکاتی درباره تشویق هم هست این ها بخش کوچکی از محتوا کتابه ک
کتاب خوبی بود، به همه معلمان عزیز پیشنهاد میکنم این کتاب رو مطالعه کنن. مهارت های خوب و کاربردی داره
کتاب بسیار عالی بود، برای هر بخش دلیل از قرآن و روایات نیز ذکر شده
کتاب خیلی خوب مخصوصا برای کنکور سراسری معلمی فقط اگر صوتی هم بگذارید الی میشه
کتاب خیلی خوبی است، پیشنهاد می کنم. کسانی که ، دغدغه مند حرفه ی معلمی هستند، این کتاب بخوانند، و دیدگاه شان را تغییر میده. من که از کتاب راضی بودم.
با هر نکته ای که در این کتاب گفته شده، آیه قرآن مربوط به اون اومده و این استناد خیلی خوبه. کاش یه کتاب مکمل برای ارائه راه حل های کاربردی برای هر مورد وجود داشت.
بسیار عالی و اموزنده
سلام . من کتاب رو خریداری کردم اما برام باز نمیشه که مطالعه کنم ، علت چیه ؟
یک کتاب مفید که نه تنها هر معلم لازمه اونو بخونه،بلکه به درد افراد عادی هم می خوره
به قول یکی از دوستان، جناب قرائتی سه دهه در تلویزیون اپرا وینفری ایران بود ولی ماحصل چیزی هست که میبینیم.