کتاب فلسفه علم روانشناسی
معرفی کتاب فلسفه علم روانشناسی
کتاب فلسفه علم روانشناسی، نوشته سعید عبدالملکی یکی از کتابهای تخصصی انتشارات مولفین طلایی برای دانشجویان و پژوهشگران روانشناسی است.
انتشارات مولفین طلایی بیشتر در زمینه چاپ و نشر کتابهای آموزشی و دانشگاهی فعالیت میکند. چاپ و نشر کتابهای درسی، کتابهای آموزشی مشاغل و حرف گوناگون، تدوین جزوات دانشگاهی در قالب کتابهای دانشگاهی و چاپ پایاننامهها و تالیفات دانشجویان و پژوهشگران مقاطع مختلف، در حوزه کاری این انتشارات است.
هدف این انتشارات به طور کلی، چاپ و نشر کتابهایی است که به متخصصان و کارآموزان و دانشجویان کمک میکند بر غنای علمی خود بیافزایند و قدمی موثر در راه ارتقای تخصص خود بردارند.
خواندن کتاب فلسفه علم روانشناسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب یکی از کتابهای مفید برای ارتقای دانش متخصصان رشته روانشناسی است.
من خیلی به فلسفه علاقه مند نیستم. اما متن کتاب خیلی روان بود و هرکسی میتونست ارتباط برقرار کنه با مفاهیم. اما قیمت کتاب بیش از حد بالاست. کتاب چاپی هفتاد هزار تومنه. اما نسخه پی دی افش چهل پنجاه
قیمت بسیار بالاست من برای سه تا بچه هام و برای دانشگاهشون باید سه بار این کتابو بخرم؟ و بدیش هم اینه بچه هام نمیتونن این کتاب رو همراه داشته باشن یعنی اگر اپلیکیشن از دسترس خارج بشه عملا بچه
بنده این کتاب را مطالعه کردم جدا از هزینه بالای کتاب مطالب بسیار روان و شیوا مورد بررسی قرار گرفته است است مطالعه این کتاب را به همه دوستان توصیه می کنم
متن روان و راحت برای درسی به عنوان فلسفه
دکتر عبدالملکی استاد بسیار شناخته شده ای هست و کارشون عالیه و کتاب بسیار متن روان و عالی داره تشکر میکنم
عنوان اثر اشتباه است. واقعا متاسفم. روانشناسی علم نیست. کاش نویسنده کمی فلسفه علم مطالعه میکرد.
تا دو روز پیش تخفیف گذاشته بودین رو این کتاب اگر ممکنه مثل کتاب های دیگه انتشاراتتون دوباره رو این کتاب تخفیف بدارید تا استفاده کنیم ممنون