کتاب فصل های زندگی
معرفی کتاب فصل های زندگی
کتاب فصلهای زندگی نگاهی است اجمالی به عمق شخصیت جیم ران. او سالها است که به عنوان تأثیرگذارترین متفکر زمان ما، مورد احترام است. وی پرورشدهنده و انگیزهدهندۀ یک نسل کامل از مربیان رشد شخصی، و نیز صدها مدیر از شرکتهای برتر آمریکا است.
سمینارهای جیم ران در آمریکا و سراسرِ دنیا، الهامبخشِ بسیاری از افراد شده و زندگی هزاران نفر را تحتِ تأثیر قرار داده است. وی برای یافتنِ معجزه در میانِ پدیدههای معمولی ظرفیتِ ویژهای دارد و از طریقِ بیانِ آنها با واژگان، تصویری میسازد تا بر همهٔ شنوندگان اثر بگذارد.
توانایی ران در بیداری دوبارۀ روح خفتۀ درون انسان، در این زمانۀ تغییر و پرفراز و نشیب، نعمت بزرگی محسوب میشود.
درباره کتاب فصلهای زندگی
فصلهای زندگی نخستین، کتاب جیم ران است که نظرات او دربارۀ اهداف، رشد شخصی، مهارتهای رهبری، و ارزش ارتباطات مؤثر در تمام بخشهای آموزشی، دولتی و تجاری مورد نیاز را دربر دارد.
این کتاب کامیابیها و تراژدیهای زندگی را مطالعه میکند و تأثیرِ آنها را بر کیفیتِ نهاییِ زندگی بررسی میکند. واژگانِ نوشتهشده در این کتاب، ایدهها و نظرهای بنیادینِ جیم ران محسوب میشوند. فصلهای زندگی اساس و بنیانِ فکر جدیدی است که میتواند زندگیِ افرادِ حقیقی و سازمانها را متحول کند و آنها را از درهٔ میانمایگی به قلهٔ موفقیت برساند.
کتاب فصلهای زندگی طلایهدارِ همهٔ اثرهای جیم ران است به طوری که در کمالِ سادگی، بسیار الهامبخش بوده و با بیانِ موجز و سلیس خود میتواند چراغِ راهِ تمامِ جستجوگرانِ مسیرِ خودشناسی و کامیابی باشد.
خواندن کتاب فصلهای زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه دوستداران کتابهای انگیزشی و موفقیت را به خواندن این کتاب جذاب دعوت میکنیم.
درباره جیم ران
جیم ران سالهاست که به عنوان یکی از بزرگترین متفکرین عصر حاضر مورد ستایش و تقدیر قرار گرفته و نسلی از استادان رشد فردی را آموزش، تعلیم و پرورش داده است. همچنین، صدها نفر از مدیران اجرایی معتبرترین سازمانهای آمریکا از دانش او بهره میجویند.
بیش از چهل سال است که جیم ران کانون تعالیم خود را روی مبانی رفتار بشر که بیشترین تأثیر را بر پیشرفت فردی و کاری افراد بر جا میگذارد، متمرکز کرده است. جیم ران، ملاکی برای سنجش سایر استادان انگیزه به شمار میرود. او این قابلیت ویژه را دارد که میتواند بینشهای عمیق و خارقالعاده را در قالب اصول و وقایعی ساده و معمولی مطرح کند و به واسطهٔ همین، خوانندگان و شنوندگان تعالیم وی شیفته و مسحور سخنان او میشوند.
سمینارهای جیم ران در سطح اروپا، آسیا، استرالیا، آفریقا و همچنین در شهرهای مهم آمریکای شمالی برگزار میشود. او عضو انجمن سخنرانان ملی آمریکاست و در سال ۱۹۸۵ جایزهٔ CPAE را برای مهارت در اجرا و سخنرانی از آنِ خود کرد. همچنین، در سال ۲۰۰۴ موفق به دریافت جایزهٔ استاد تأثیرگذار انجمن سخنرانان ملی شد.
بخشی از کتاب فصلهای زندگی
پس از توفانِ زمستان، فصلِ فعالیت و فرصتها به نامِ بهار فرا میرسد. بهار فصلِ قدم گذاشتن در زمینهای حاصلخیزِ زندگی با بذرهای دانش، تعهد و تلاشِ قاطعانه است. بهار وقتِ تعلُل کردن و تفکر دربارهٔ احتمالِ وقوعِ شکست و ناکامی نیست. کسی که اجازه دهد فصلِ بهار بگذرد در حالی که او در حال پرداختن و فکر کردن به خاطرهٔ موفقِ برداشتِ محصول و یا شکستِ دروی محصولِ پاییز علیرغمِ کوششِ فراوانِ بهارِ گذشته باشد، احمق است.
مشخصهٔ طبیعیِ بهار این است که خیلی زود میگذرد و ما را با زیباییِ بیحدِ خود به غفلت و بیحرکتی وا میدارد. برای حظ بردن از رایحهٔ گلهای نوشکفتهٔ بهاری خیلی توقف نکنید، مبادا به خودتان بیایید و بفهمید بهار تمام شده است، ولی بذرهای شما هنوز کاشته نشدهاند. بهار اهمیتی به این نمیدهد که شما بذرهایتان را بکارید یا بخوابید؛ همچنین به این که فراوان بکارید یا کم نیز اهمیتی نمیدهد. بهار اهمیتی نمیدهد که دانههای بارورِ گندم یا بذرهای بیمصرفِ علفِ هرز را بکارید. نهتنها بهار بلکه خاک، خورشید و هیچ عنصرِ دیگری اهمیتی نمیدهند که اصلاً شما چیزی میکارید یا نه. بهار صرفاً فصلِ بهرهبرداری و استفاده است. بهار شما را نه نصیحت به کاشتن میکند و نه پیامدهای نکاشتن را به شما گوشزد میکند. برای خاکِ حاصلخیز، فصلِ بهار، خالی از احساس است. خداوند به شما عقل و خِرَد بخشیده است تا از صندلیِ راحتیِ خودتان برخیزید و در فصلِ مناسب واردِ مزرعه شوید.
برای یک شوهر، پدر، همسر یا تاجر، فصلِ بهار در شکلِ فرصتی برای ثبتِ نام در کلاسی ظاهر میشود و یا داشتنِ گفتوگویی با شخصی، در زمانِ مناسب و یا داشتنِ شهامتِ تغییرِ شغل یا محلِ زندگی و شاید حتی تغییرِ ذهنیتِ خود دربارهٔ چیزی یا کسی. بهارِ زندگانی بهندرت خود را آشکار میکند. اجازه ندهید تا بهارِ زندگانی بگذرد در حالی که شما عاطل و باطل نشستهاید و در اندیشهٔ سختیهای زمستانِ گذشتهٔ زندگی هستید.
با تَوَسُل به هوشمندی، خِرَد و آزادیِ انتخاب که به عنوانِ انسان به ما بخشیده شده است، انضباطِ کاشتن را علیرغمِ کلوخها، علفهای هرز و دیگر موانعِ پیشِ رویمان باید تمرین کنیم. کلوخها، علفهای هرز و خارهای همهٔ جهان نمیتوانند تمام بذرهای شما را از بین ببرند، اگر شما هوشمندانه و البته به وُفور بکارید.
شاهکاری دیگر از استاد جیم ران، که می تواند به درک عمیقی از زندگی منجر شود
با سلام با وجود مطالب ارزشمند ترجمه و بخصوص نگارش کتاب از لحاظ جمله بندی و … ضعیف وحوصله سربر می باشد.
از حالا به بعد تا هر چقدر از عمرتان که باقی مانده است ، تعهد به تعالی داشته باشید و به خاطر داشته باشید که چالش شما مپفقیت است. در نهایت شما فقط یک بار زندگی می کنید! بیایید تا
نویسنده در عین بیان ساده اش مطالب خیلی عمیقی رو مطرح کرده که میتونه خیلی روی آدم تاثیرگذار باشه من که خیلی خوشم اومد به شما هم پیشنهاد میکنم حتما بخوانید
در مجموع کتاب و با ارزش خوبیه مثل نویسندش