کتاب با چشمانت حرف بزن
معرفی کتاب با چشمانت حرف بزن
کتاب با چشمانت حرف بزن نوشته آرزو امیدی است. این کتاب به اشارات بدن یا زبان بدن به پیامهای غیرکلامی اطلاق میشود میپردازد که میان افراد توسط حرکات اعضای بدن و حالات صورت انتقال مییابد.
درباره کتاب با چشمانت حرف بزن
کینیز-ایکس (kih- neez-iks) عبارت است از مطالعه روابط میان فردی از طریق حرکات، ژستها، طرز قرار گرفتن بدن در حالتهای مختلف و قیافه و حالتهای صورت. در زبان انگلیسی، این پدید (Body language) نامیده میشود. چهره انسان میتواند بیش از ۲۰۰۰۰ حالت مختلف ایجاد کند؛ بنابراین خوش بیانترین قسمت بدن است. بیشتر بیانها، ترکیبات چهرهای یعنی مخلوطی از دو یا چند حالت اصلی است. ۹۳ درصد ارتباط میان فردی را اشارات بدن تشکیل میدهد. در حالی که تنها ۷ درصد ارتباط میان فردی شامل گفتار است. بیشتر ما باور داریم که با نگاه کردن به حالات چهره و قیافه افراد میتوانیم بهطور دقیق بگوییم که آنها چه احساسی دارند.
میتوانیم حالات صورت را به سه دسته اصلی تقسیم کنیم.
۱- خوشایندی – ناخوشایندی
۲- پذیرش - رد
۳- فعالیت یا برانگیختگی
بهطور مثال شادی، خوشایند اما انزجار، ناخوشایند است. غم، فعالیت یا برانگیختگی اندکی ایجاد میکند، در حالی که تعجب یا شگفت زدگی با سطح برانگیختگی یا فعالیت بسیاری همراه است. اینکه هیجان تا چه اندازه میتواند توجه ما را جلب کند، یا توجه ما را به جای دیگری معطوف کند، بعد سوم است. اشارات بدن میتواند گویای وضعیت درونی فرد باشد. برای نمونه میتواند خشم، خستگی، آرامش، گیجی و دیگر نشانهها را نشان دهد.
بدن انسانها احساسات را هم مخابره میکند. عمومیترین پیامهای بدن عبارت اند از: آرامش یا بیقراری و دوست داشتن یا دوست نداشتن. آرامش زمانی نشان داده میشود که فرد، اگر ایستادهاست، دست و پاهایش را بدون نظم و ترتیب خاصی، قرار میدهد، و اگر نشستهاست، به عقب تکیه میدهد، و دستها و پاهایش را باز میکند. دوست داشتن معمولاً زمانی نشان داده میشود که به سوی طرف مقابل، شیء یا موضوع مورد نظر، اندکی خم میشویم؛ بنابراین، نحوه قرار گرفتن بدن میتواند احساساتی را نشان دهد که در حالت عادی آنها را پنهان میکنیم.این کتاب زبان بدن را بررسی میکند.
خواندن کتاب با چشمانت حرف بزن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند اطرافیانشان را خوب بشناسند پیشنهاد میکنیم