دانلود و خرید کتاب امام جواد (ع) جواد نعیمی
تصویر جلد کتاب امام جواد (ع)

کتاب امام جواد (ع)

معرفی کتاب امام جواد (ع)

امام جواد (ع) اثر جواد نعیمی، جلد یازدهم از مجموعه چهارده جلدی قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) است که به زندگی حضرت امام جواد (ع)، امام نهم شیعیان می پردازد.

مجموعه چهارده جلدی قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) به زندگی چهارده معصوم می پردازد و ادوار مختلف زندگانی آن بزرگواران را از بدو تولد تا پایان عمر با نثر داستانی بیان می‌کند.

این مجموعه شامل مینی‌مال‌ها و داستانک‌هایی با موضوعاتی نظیر ارتباط معصوم با مردم، حاکمان، دوستان و دشمنان است.

خواندن مجموعه قصه‌های زندگانی چهارده معصوم (ع) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این مجموعه به همۀ کسانی پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند در قالب داستان‌های شیرین و خواندنی دربارۀ راه و روش زندگی ائمۀ معصومین بدانند و مشی ایشان را سرلوحۀ زندگی خود قرار دهند.

بخشی از کتاب امام جواد (ع)

مرد را کشان‌کشان نزد امام آوردند و گفتند:

- آقا! گوسفندی از شما گم شده است و ما به این همسایه‌تان مشکوک هستیم.

مولا جوادالائمه که درودی بی‌کران بر او باد از زبان همه! با شگفتی به آنان نگاهی انداخت و فرمود:

- ای وای بر شما! این مرد را رها کنید. او گوسفند ما را ندزدیده است. آن گوسفند هم‌اکنون در فلان‌خانه است. بروید، بگیرید و بیاوریدش.

تنی چند به خانه‌ای رفتند که امام‌جواد (ع) نشانی آن را داده بود و همین‌که گوسفند را در آن‌جا یافتند، صاحب‌خانه را به اتهام دزدی دستگیر کرده، کتکش زدند و لباسش را پاره کردند! اما او با پافشاری زیاد، سوگند یاد می‌کرد که گوسفند را ندزدیده است!

هنگامی‌که وی را پیش امام آوردند، همین‌که چشم آن بزرگوار، به حال‌وروز و وضع او افتاد، فرمود:

- وای بر شما باد! چرا به این مرد ستم کردید؟! او که دزد نیست! گوسفند، خودش به داخل خانهٔ او رفته است، درحالی‌که وی از وجود گوسفند در خانه‌اش آگاه نبوده است.

سپس حضرت جواد (ع) برای دلجویی و جبران خسارت لباسش، مقداری پول به او بخشیدند و روانهٔ خانه‌اش کردند.

- نامه‌ای در دستت می‌بینم برادر!

- آری، نامهٔ علی‌بن‌مهزیار ایرانی، نمایندهٔ امام‌جواد (ع) در شهر اهواز است. باید آن را برای امام نهم ببرم.

emroz
۱۴۰۰/۰۴/۲۰

کتاب شامل چند داستان از زندگی حضرت(علیه السلام) به همراه احادیثی چند از آن حضرت است.بیشتر مناسب سنین نوجوان است ولی برای دیگر افراد هم قابل استفاده هست.

جواد
هرچه برایت پیش می‌آید، خیر بدان و نیکویی بخوان! زیرا هرچه در سرنوشت تو باشد، به تو می‌رسد و همهٔ خوبیها و نیکیها، از سوی کردگار داناست.
هر بنده‌ای تنها بدانگاه حقیقت ایمان خویشتن را کامل می‌کند که دین خود را بر شهوتها و خواسته‌های درونی اش برتری دهد و تنها زمانی به دره‌های هلاکت درمی‌غلتد که هوای نفس و شهوت خویش را بر دین خود ترجیح دهد. مرگ آدمی بر اثر گناهکاری، بسی بیشتر از مرگ او بر اثر فرا رسیدن اجل است و زندگی انسان با نیکی و نیکوکاری، افزونتر از زندگی اش با عمر طبیعی اوست
عموجان! هنگامهٔ دشواری در پیش روی ماست! زمانی که در پیشگاه خداوند قرار بگیری و پروردگار از تو بپرسد: «چرا چیزی را که نمی‌دانستی، گفتی و بدون آگاهی، فتوا دادی، با آن‌که در میان امت، داناتر از تو هم کسی بود؟» چه پاسخی خواهی داشت؟!
دانشِ دودمان پیامبر و اهل‌بیت او، به سن‌وسال آنان وابسته نیست و دانش همهٔ آنان برگرفته از سرچشمهٔ وحی است. مگر علی‌بن‌ابی‌طالب (ع)، به‌هنگامی‌که پیامبر خدا (ص)، وی را به اسلام فراخواند و او با رغبت کامل آن را پذیرفت، بیش از ده سال سن داشت؟!
به‌دور از دیدگان مردمان زاده می‌شود؛ دوم آن‌که خودش نیز پنهانی زیست می‌کند؛ سوم آن‌که هم نام و هم‌کنیهٔ پیامبر خدا، حضرت محمد مصطفی (ص) است؛ چهارم آن‌که زمین در اختیار او قرار می‌گیرد؛ پنجم آن‌که وی هر مشکلی را آسان می‌کند؛ ششم آن‌که سیصدوسیزده نفر، به‌شمارهٔ یاران پیامبر (ص) در جنگ بدر، یاران او خواهند بود و هفتم آن‌که مردم از گوشه‌وکنار جهان به حضورش می‌شتابند و هنگامی‌که این افراد پاک‌نهاد، نزد او گرد آمدند و شمار لشکریانش به ده‌هزار نفر رسید، قیام می‌کند تا جامعه را اصلاح و ستمگران را نابود سازد.
ای فرماندار سیستان! این را بدان که قدرت و حکومت، امانتی است که خداوند در اختیار تو قرار داده است تا خدمتگزار بندگانش باشی. پس با این توانایی، باید به یاریِ برادران دینی خود بشتابی. تنها چیزی که برایت بر جای می‌ماند، کمکها و نیکویی‌هایی است که در این مقام به برادران و هم‌کیشان خویش روا می‌داری. آگاه باش که پروردگار بلندمرتبه در روز رستاخیز، تو را برای انجام هر کاری که کرده‌ای بازخواست می‌کند و کوچکترین کارها، پیش خدای یکتا پنهان نخواهد بود. محمدبن‌علی‌الجواد
ما و شما امانتهای خداوندگاریم. همان خدایی که امانتهایش تباهی نمی‌پذیرد.

۶۰%