دانلود و خرید کتاب کتاب آشپزی جامع؛ روش خوردن هوشمندانه سوزان پیرس تامپسون ترجمه سیدعلیرضا هاشمی فشارکی
تصویر جلد کتاب کتاب آشپزی جامع؛ روش خوردن هوشمندانه

کتاب کتاب آشپزی جامع؛ روش خوردن هوشمندانه

معرفی کتاب کتاب آشپزی جامع؛ روش خوردن هوشمندانه

کتاب آشپزی جامع؛ روش خوردن هوشمندانه نوشته سوزان پیرس تامپسون با ترجمه سید علیرضا هاشمی فشارکی منتشر شده است. این کتاب به شما یاد می‌دهد کاهش وزن ساده است، فقط باید رژیم غذایی‌تان را تغییر دهید.

درباره کتاب کتاب آشپزی جامع؛ روش خوردن هوشمندانه

نویسـنده فرصتی برای ایجاد ارتباط جدید با مواد غذایی ارائـه می‌دهد و با اتکا به تحقیقات نشان می‌دهد رژیم غذایی ساده، اساس کاهش وزن دائمی است. در این کتاب، وعده‌های غذایی خوشمزه، مغذی و ساده‌ای برای کمک به مغز جهت بهبودی از اعتیاد به غذا و کاهش نقطه تنظیم چربی پیــدا خواهید کرد. این به معنای رژیم غذایی که بالا و پایین می‌شــود، نیست. دیگر هیچ دردی به سراغتان نمی‌آید. برای نسلی که مغز آن‌ها با غذاهای تصفیه شده تصرف شده است، روش خوردن هوشمندانه انقلابی واقعی است. اگر با غذا، وزن خود و اعتیاد به خوردن مبارزه می‌کنید؛ و از تلاش برای تصمیم‌گیری در مـورد اینکه چه چیزی بخورید، خسته شــده‌اید، پس روش خوردن هوشــمندانه می‌تواند بهترین تصمیمی باشد که تاکنون گرفته‌اید.

خواندن کتاب کتاب آشپزی جامع؛ روش خوردن هوشمندانه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر می‌خواهید سلامت باشید و در زندگی احساس بهتری داشته باشید و وزن کم کنید از این کتاب و دستورات آشپزی آن غافل نشوید.

رژیم ج. ال. دامیز
کالری‌شمار به زبان ساده برای عموم
نگار بلورفروشان
راهنمای پخت سریعِ انواع نان ها و کیک ها به سبک مامان بزرگ
مارگ راتن
خوشمزه ترین کتاب (شیرینی و دسر خانگی)
پوراندخت قرچه داغی
اسرار چربی سوزی
استفان کمیل
کاهش وزن، ساده و بدون زحمت
موسسه HTeBooks
پیشگیری و درمان اگزما (التهابات پوست)
تیم میشل
باهم به آشپزخانه برویم
فاطمه فهیمی
روش خوردن هوشمندانه
سوزان پیرس تامپسون
دوست ترسناک من
مارتین ام. آنتونی
ایزد بانوان؛ چگونه زن کاملی باشیم (خانه ای بهتر)
الیزابت ویلسون
غذاهای خوب برای معده های بد
هنری جانوویتز
jafari
۱۳۹۹/۰۵/۲۸

اگر از رژیم های غذایی مختلف خسته شدید و نتیجه قابل توجهی هم نگرفتید این کتاب رو هم بخونید. به شما آموزش میده که همه چیز از ذهن شما شروع میشه نه از شکمتان...

رضا
۱۳۹۹/۰۵/۲۷

غذاهایی جدید و متنوع معرفی می شوند به همراه برنامه غذایی برای هر فصل واقعا جامع بود

۱۳۹۹/۰۵/۲۷

یک کتاب آموزشی مفید بهمراه دستور غذایی مختلف

nasim
۱۴۰۱/۱۱/۰۳

۲* غذاهای سالم رو یاد میده و بهتره قبلش کتاب اصلی مطالعه شه.

۱۴۰۳/۰۸/۰۹

🥰