معرفی کتاب بدن انسان ۱
کتاب بدن انسان ۱ با ترجمه پوریا بهرامی و یاسین حیات ابدی منتشر شده است. این کتاب به کودکان کمک میکند با زبانی جذاب و طنز و با تصویرهایی جالب بدن خودشان را بشناسند.
درباره کتاب بدن انسان ۱
ما غذا میخوریم، خودمان را تمیز میکنیم و گرم نگه میداریم و از خودمان مراقبت میکنیم تا صدمه نبینیم ولی از طرف دیگر به درستی نمیدانیم بدنمان چطور کار میکند در حالیکه به ظاهرمان اهمیت زیادی میدهیم. ولی در درون بدن ما ماشین معجزه گر زندهای هست که رشد میکند، خودش را بهبود میدهد و تولید مثل میکند و در همان حال پیچیدهترین کامپیوتر جهان، یعنی مغز را در خود دارد.
بدن انسان از اجزای پیچیدهای تشکیل شده که هرکدام به فعالیت خود مشغول هستند. این کتاب بدن را معرفی میکند و باتصویر ویژگیهای هربخش را نشان میدهد.
خواندن کتاب بدن انسان ۱ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکانی که به دانستن علاقهدارند و یا والدینی که میخواهند به کودکشان آموزش دهند پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بدن انسان ۱ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بدن انسان ۱ |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۲۰۹۱۷۳۶ |
| تعداد صفحهها | ۵۵ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۰۰۰ تومان |
| برچسب | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

کتاب خوبیه من معمولا دنبال کتاب های دانستی ام و به نظر من کتاب مناسبی برای تمام دانش آموزان هست
سلام به نظر من بنده این کتاب خیلی مفید برای کودکان و بزرگسالان می باشد حتما بخونید پشیمون نمیشید
خیلی مطالب خوبی داشت
من میخام دانلود کنم ولی گوش ندادم من عاشق اناتمی بدن هستم