معرفی و دانلود کتاب آموزش بازار بورس pdf + خلاصه رایگان

آیگین امیدی
انتشارات:
نشر عطران

معرفی کتاب آموزش بازار بورس

کتاب آموزش بازار بورس نوشته آبگین امیدی یکی از کتاب‌های تخصصی حوزه اقتصاد نشر عطران است.

نشر عطران فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ با انتشار کتاب‌های حوزه مهندسی آب و فاضلاب آغاز کرد. اکنون در زمینه‌های گوناگون از جمله علمی، آموزشی و ادبیات فعالیت می‌کند. این نشر تاکنون جشنواره‌های مختلف ادبی نیز برگزار کرده است.

در حال حاضر بخشی از کتاب‌های نشر عطران با هدف رفع نیازهای آموزشی قشر متخصص تامین می‌شوند و بخشی دیگر موضوعات ادبی و هنری دارند.

کتاب آموزش بازار بورس اطلاعاتی علمی و کاربردی درباره بورس را در اختیار متخصصان می‌گذارد.

خواندن کتاب آموزش بازار بورس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کسانی که می‌خواند نحوه ورود به بازار بورس ایران را بیاموزند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش بازار بورس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آموزش بازار بورس
قیمت کتاب:۶۹۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه بورس

توصیه نمی‌کنم.
۱۳۹۹/۰۶/۰۶

متاسفانه تخصص امریست بسیار بسیار مهم که در تألیف و ترجمه کتابها نقشی بسیار حیاطی دارد ،وقتی کتابی به تحریر بزرگواری می‌رسد همه انتظار دارند ایشان در آن زمینه استاد وصاحب سبک باشند،با نگاهی به تالیفات ایشان میتوان نظر نویسنده...بیشتر

16Omid7108
۱۳۹۹/۰۵/۲۹