معرفی و دانلود کتاب ترکیه در یک نگاه pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ترکیه در یک نگاه

کتاب ترکیه در یک نگاه

۳.۰ امتیاز(از ۶ رأی)

معرفی کتاب ترکیه در یک نگاه

سرزمین ترکیه به دلیل موقعیت ژئوپولیتیک خود در طول تاریخ همیشه اهمیت خاصی داشته است. این کشور نقطه تلاقی دو قاره آسیا و اروپا و یکی از مهمترین پایگاه‌های فرهنگ و تمدن اسلامی است. این کتاب برای آشنا کردن مخاطبان با فرهنگ و ارزش های این کشور نوشته شده است

کتاب هفت فصل دارد:

در فصل اول وضعیت جغرافیایی و جاذبه‌های گردشگری ترکیه را می‌خوانید. فصل دوم پیشینه تاریخی این کشور را از زمان شکل‌گیری امپراطوری عثمانی تا تشکیل جمهوری در آن بررسی می‌کند. فصل سوم جغرافیای سیاسی ترکیه و روابط خارجی این کشور با همسایگانش را بررسی می‌کند. در فصل چهارم ساختار قومی و مذهبی بررسی شده است. فصل پنجم درباره احزاب سیاسی در این کشور است. فصل ششم زبان ترکی، رسانه‌های جمعی و مراکز آموزش عالی ترکیه را معرفی می‌کند. در فصل پایانی نیز برخی از آداب و رسوم فرهنگی مردم ترکیه معرفی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ترکیه در یک نگاه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابترکیه در یک نگاه

بسیار فوق العاده بود ؛

Drnoredinfakhri
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۷/۰۱

خیلی قدیمیه و از طرفی چه زوری کرده که مذهب رو تو ترکیه پررنگ تر کنه و بجای اینکه از کل مردم ترکیه بگه انگار فقط همین تعداد اسلامگرا ها درترکیه هستن