کتاب با ترسهایت روبهرو شو
۳۰ داستان واقعی از زندگی افرادی که بر ترسهایشان غلبه کردند
معرفی کتاب با ترسهایت روبهرو شو
کتاب با ترسهایت روبرو شو نوشته زهرا بوزار به پدیده ترس و راههای مقابله با آن پرداخته است.
هر انسانی در زندگیاش با ترسهایی روبرو بوده است این کتاب شامل دو فصل است فصل اول به واژهی ترس پرداخته شده و راههای مقابله با آن بیان شده است در فصل دوم داستانهای واقعی از افرادی بیان شده که مانند من ترسهایی را تجربه کرده بودند اما آنها موفق شده بودند که بر ترسهایشان غلبه کنند این کتاب میتواند راهگشای همهی افراد جامعه باشد تا بتوانند به این باور برسند که چیزی برای ترسیدن وجود ندارد.
خواندن کتاب با ترسهایت روبرو شو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعه این کتاب برای کسانی مناسب است که میخواهند بر ترسهایشان در زندگی امروزی غلبه کنند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب با ترسهایت روبهرو شو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | با ترسهایت روبهرو شو |
| حجم فایل کتاب: | ۱۰.۷۲ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۸۹۳۱۶۸۳ |
| تعداد صفحهها: | ۹۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۲۰۰۰ تومان |

بسیارکتاب عالی وتاثیرگذاربودنویسنده عزیزانشاالله موفق باشی منتظر کتابهای دیگرشما هستم عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود👌👌👌👌
عالی بوداین کتاب به من انگیزه داد تابتوانم تاحدودی برترسهایم غلبه کنم