کتاب برادر بزرگتر
معرفی کتاب برادر بزرگتر
کتاب برادر بزرگتر نوشته هانس پترسون است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب برادر بزرگتر
کتاب برادر بزرگتر داستان پسر کوچکی به اسم ماتیاس است که تازه به مدرسه رفته است. او تنها فرزند خانواده و تنها کودک ساختمان است و برای همین خیلی احساس تنهایی میکند، او به باغچهای که در محوطه ساختمان است سر میزند و مواظب پرندهها و گلها است، تا اینکه یک روز چند بچه که مدام دیگران را اذیت میکنند متوجه ماتیاس میشوند. ماتیاس پرندهی کوچکی را پیدا میکند که از لانهاش بیرون افتاده و تنهاست، حالا میخواهد او را نجات دهد.
این کتاب مناسب کودکان بالای ۱۲ سال است.
خواندن کتاب برادر بزرگتر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.

خب این یه کتاب بچگونست و طبیعتا نباید انتظار زیادی ازش داشته باشید؛ ولی در عین حال میتونه برای سنین کودکی مثلا دوره ی دبستان، جذاب باشه. به نظرم حتی به عنوان یه کتاب بچگانه هم میتونست پردازش عمیق تر و
من چاپی اینو داشتم...