معرفی و دانلود کتاب زبان تخصصی ۳ (مدیریت بازرگانی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب زبان تخصصی ۳ (مدیریت بازرگانی)

کتاب زبان تخصصی ۳ (مدیریت بازرگانی)

کتاب طلایی

۵.۰(از ۴ امتیاز)

معرفی کتاب زبان تخصصی ۳ (مدیریت بازرگانی)

کتاب طلایی زبان تخصصی ۳ (مدیریت بازرگانی)، نوشته فاطمه سلگی و مهرداد عزیزی یکی از کتاب‌های تخصصی انتشارات مولفین طلایی برای دانشجویان و پژوهشگران مدیریت بازرگانی است.

انتشارات مولفین طلایی بیشتر در زمینه چاپ و نشر کتاب‌های آموزشی و دانشگاهی فعالیت می‌کند. چاپ و نشر کتاب‌های درسی، کتاب‌های آموزشی مشاغل و حرف گوناگون، تدوین جزوات دانشگاهی در قالب کتاب‌های دانشگاهی و چاپ پایان‌نامه‌ها و تالیفات دانشجویان و پژوهشگران مقاطع مختلف، در حوزه کاری این انتشارات است.

هدف این انتشارات به طور کلی، چاپ و نشر کتاب‌هایی است که به متخصصان و کارآموزان و دانشجویان کمک می‌کند بر غنای علمی خود بیافزایند و قدمی موثر در راه ارتقای تخصص خود بردارند.

خواندن کتاب طلایی زبان تخصصی ۳ (مدیریت بازرگانی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب یکی از کتاب‌های مفید برای ارتقای دانش متخصصان رشته مدیریت بازرگانی  است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زبان تخصصی ۳ (مدیریت بازرگانی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزبان تخصصی ۳ (مدیریت بازرگانی)
عنوان دیگرکتاب طلایی

۱۳۹۹/۱۰/۲۸

اینکه تلفظ میزارن برای لغات خیلی کار خوبیه مچکرم

حمل و نقل بین المللیتصویر جلد کتاب حمل و نقل بین المللی
رحیم محترم
داستان های شگفت انگیزی از زیارت نجف اشرف و عتبات عالیاتتصویر جلد کتاب داستان های شگفت انگیزی از زیارت نجف اشرف و عتبات عالیات
حیدر قنبری
مدیریت تولید (نسل سوم)تصویر جلد کتاب مدیریت تولید (نسل سوم)
فریده کلکوهی
بانکداری الکترونیکیتصویر جلد کتاب بانکداری الکترونیکی
حسین عباسی‌نژاد
تحقیق در عملیات ۲تصویر جلد کتاب تحقیق در عملیات ۲
رحمان غفاری
حسابرسی ۱ (نسل سوم)تصویر جلد کتاب حسابرسی ۱ (نسل سوم)
میلاد احمدی
بانکداری بر محوریت عقود اسلامیتصویر جلد کتاب بانکداری بر محوریت عقود اسلامی
سیدمصطفی احمدی سیستانی
تحقیق در عملیات ۱ (نسل سوم)تصویر جلد کتاب تحقیق در عملیات ۱ (نسل سوم)
نوشین چرخان
ضمانت‌نامه‌ی ریالیتصویر جلد کتاب ضمانت‌نامه‌ی ریالی
علیرضا پویان شاد
ماجراهای طولانی یک زندگی شاد (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی ماجراهای طولانی یک زندگی شاد (خلاصه کتاب)
کلی ریپا
سیستم‌های خرید، انبارداری و توزیع (نسل سوم)تصویر جلد کتاب سیستم‌های خرید، انبارداری و توزیع (نسل سوم)
علیرضا قره‌باغی
دیوان عدالت اداری ایران در یک کتابتصویر جلد کتاب دیوان عدالت اداری ایران در یک کتاب
حسین رئیسی
اصول علم اقتصاد ۲ (اقتصاد کلان)تصویر جلد کتاب اصول علم اقتصاد ۲ (اقتصاد کلان)
مهدی تقوی
حسابداری موسسات خدماتیتصویر جلد کتاب حسابداری موسسات خدماتی
سعید نمازیان
سلف و اوراق سلفتصویر جلد کتاب سلف و اوراق سلف
حامد تاجمیر ریاحی
حسابرسی؛ منطبق با استاندارهادی حسابرسی و به همراه نکات کلیدی و مهم در حسابرسیتصویر جلد کتاب حسابرسی؛ منطبق با استاندارهادی حسابرسی و به همراه نکات کلیدی و مهم در حسابرسی
اشرف اسدی
مجموعه اطلاعات بازرگانی خارجی (تجاری، بانکی)تصویر جلد کتاب مجموعه اطلاعات بازرگانی خارجی (تجاری، بانکی)
حمید گواشیریانی