معرفی و دانلود کتاب شکسپیر برای فیلم نامه نویسان pdf + خلاصه رایگان

۴.۸ امتیاز(از ۴ رأی)
انتشارات:
ساقی

معرفی کتاب شکسپیر برای فیلم نامه نویسان

کتاب شکسپیر برای فیلم‌نامه‌نویسان نوشته جی ام اونسن است. این کتاب شامل رهنمود‌های ماندگار نویسندگی از استاد نمایش‌نامه‌نویسی، ویلیام شکسپیر است.

انتشارات ساقی که در زمینه چاپ کتاب‌های حوزه ادبیات و سینما، رسانه و دانش رسانه‌ای و جامعه‌شناسی، فعالیت‌های گسترده‌ای دارد، از زیرمجموعه‌های بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنواره‌های بین‌المللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزه‌های تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.

شکسپیر برای فیلم‌نامه‌نویسان برای فیلم‌نامه‌نویسان جوان کتاب راهنمای خوبی است.

خواندن کتاب شکسپیر برای فیلم‌نامه‌نویسان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به، فیلمنامه‌نویسی، تئاتر و هنرجویان سینما.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شکسپیر برای فیلم نامه نویسان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشکسپیر برای فیلم نامه نویسان
فرمت کتابPDF

علی دائمی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۶/۰۳

۱. در این کتاب ابتدا ویژگی‌های مثبت نمایشنامه‌های مشهور شکسپیر بررسی میشه و در مرحلهٔ بعد منابع الهام شکسپیر و شخصیت پردازی آثارش مورد تحلیل قرار میگیره. در حقیقت نویسنده دنبال اینه که علت جذابیت این نمایشنامه‌ها رو کشف و...بیشتر

سیامک
توصیه می‌کنم.