کتاب ۴۵ کهن الگوی شخصیت
معرفی کتاب ۴۵ کهن الگوی شخصیت
کتاب ۴۵ کهن الگوی شخصیت یا الگوهای اسطورهای برای خلق شخصیتها نوشته ویکتوریا لین اشمیت با موضوع شخصیتپردازی در ادبیات و سینما یکی از کتابهای انتشارات ساقی است.
انتشارات ساقی که در زمینه چاپ کتابهای حوزه ادبیات و سینما، رسانه و دانش رسانهای و جامعهشناسی، فعالیتهای گستردهای دارد، از زیرمجموعههای بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنوارههای بینالمللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزههای تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.
کتاب ۴۵ کهن الگوی شخصیت کتابی کاربردی و علمی درباره تکنیکهایشخصیتپردازی با استفاده از کهنالگوها است.
خواندن کتاب ۴۵ کهن الگوی شخصیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به ادبیات و اسطوره و سینما.
این کتابو 😍 تو بی نهایت قرار میدید لطفا؟
کتاب خوب و مفیدی هست. به ویژه برای کسانی که قصد نوشتن رمان دارند. فقط کاش فرمت کتاب اینطور نبود. چون اصلا نمیشه داخلش حاشیه نویسی کرد و متون مهمش رو زیر خطدار کرد. من بدون این امکان به سختی میتونم
این کتاب هیچ جا گیر نمیومد و برای فیلمنامهنویسی بهش خیلی نیاز داشتم. دمتون گرم اقلا اینجا تونستم بخونمش
فعلاً در همین حد که نه میشه رنگ بکگراندش رو عوض کرد، نه توش نت نوشت و نه حتی میشه بخشی رو هایلایت کرد. فعلاً همین که بازش کردم در حد انتظاراتم نبود.
این کناب و خریدم ولی باز نمیشه و باز میزنه خرید