کتاب یک آدم نقاشی کن
خواندن نظراتمعرفی کتاب یک آدم نقاشی کن
کتاب یک آدم نقاشی کن نوشته فریبا کلهر است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
خواندن کتاب یک آدم نقاشی کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
گرگ و میش
از این طرف نگاه کنعلی خدایی
گاهی پر آب، گاهی کم آبافسانه موسوی گرمارودی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۳,۰۰۰۷۰%
نمیشه گفت خوبه یا بده به هر حال من میگم خوب بود و یه نکته ی جالب داشت،اینکه واقا حیوانات هم خیلی با ادم ها فرق ندارند به هر حال حیوانات هم احساس و درک دارند،میتونند به زبان خودشون حرفبزنن،و
کتاب خوبی بود ولی بیشتر به درد بچه های دهه ۶۰ میخوره تا مغز متفکرهای دهه ۹۰😅
خیلی عالیه به نظرم جزء کتابهای فلسفه کودک محسوب میشه
هوشمندی یک کودک را در به چالش کشیدن عموی بزرگسالش نشان می دهد. کتاب تصویری برای ۱۱+ تعیین شده است. سوالی که برای من خواننده پیش آمده این است که آیا نوجوان ۱۱ ساله به بالا، کتاب تصویری را در
خیلی جالب بود. دخترم دوستش داشت
کتاب خوبی بود
با مزه بود😊 داستان های تالیفی کودکان معمولا جذاب نیستند. این خوب بود😊
سلام نگاه و تفکر کودکانه کتاب باعث میشه تخیل کودک رشد بکنه.همون قدر نگاهش کودکانه است مثل یه دختر خردسال.کلا فریبا کلهر تخیلی های خوبی داره.
واقعا توصیه نمیکنم....کتاب وجه بامزگی و آموزندگی نداشت..ضمن اینکه درک پیام نهایی کتاب برای بچه های زیر نه سال آسون نخواهدبود...نقاشی ها ش جالب بود.
باورم نمیشه نویسنده این داستان خانوم کلهر هستن. شخصیت کودک (صبا) باورپذیر نبود. داستان مدام اطلاعات میده به خواننده اون هم با دیالوگ.