معرفی کتاب ماجراهای ساینا؛ برنامهی فلسفه برای کودکان به همراه راهنمای آموزشی تسهیلگران
کتاب ماجراهای ساینا؛ برنامهی فلسفه برای کودکان به همراه راهنمای آموزشی تسهیلگران نوشته یحیی قائدی و سحر سلطانی است. با توجه به توسـعهی آموزش و پرورش تطبیقی در جهان به عنوان یک روش مهم و عدم جایگـاه مناسـب آن در کشـور ما موسسه مدارس یادگیرنده مرآت در راستای چشمانداز این مرکـز کـه پشـتیبانی از مـدارس کشـور است، علاوه بر ارائه خدمات و محصولات آموزشی بهمنظـور دانـشافزایـی نیـروی انسـانی مـدارس و افزایش مهارت ادراکی تصمیمگیران و مدیران مدارس اقدام به انتشار مجموعه کتابهای دانشافزایی کرده است. این کتابها راهی برای ورود تجربیات موفق کشورهای دیگر از سطح دانشگاه به آموزش و پرورش و بهویژه بـه مدرسـه و کلاس درس است.
کتاب ماجراهای ساینا؛ برنامهی فلسفه برای کودکان به همراه راهنمای آموزشی تسهیلگران یکی از این کتابها است که با هدف بهبود وضعیت آموزش و رشد ذهنی دانشآموزان نوشته شده است.
خواندن کتاب ماجراهای ساینا؛ برنامهی فلسفه برای کودکان به همراه راهنمای آموزشی تسهیلگران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام مدیران، معلمان و فعالان حوزه آموزش پیشنهاد میکنیم.
این کتاب آموزشی برای معلمان و تسهیل گران فلسفه برای کودکان است و در زمینه هویت یابی کمک بسیار زیادی به بچه ها میکند. بالخص اگر توسط یک فرد دوره دیه با بچه ها کار شود. این کتاب را به