کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال
معرفی کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال
کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال، عصر علیمحمد رجبی، کتابی کامل برای آموزش مفاهیم مرتبط با تربیت فرزندان در دنیایی است که تکنولوژی بر آن حاکم است.
دربارهی کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال
امروزه تقریبا تمام کارهای ما با استفاده از دنیای مجازی و به صورت آنلاین انجام میشوند. از سادهترین کارها مانند بازی کردن یا پرداخت پول و خرید کردن از فروشگاههای اینترنتی گرفته تا راهاندازی یک کسبوکار جدید و ... . استفاده از تکنولوژی به جز جداییناپذیر زندگیهای ما تبدیل شده است و نمیتوان کاربردهای مهم آن را نادیده گرفت. اما از سویی دیگر، استفاده از تکنولوژی، و زمان انجام کارهای آنلاین باید مدیریت شده باشد تا به سایر جنبههای زندگی آسیب نزند. این موضوع برای والدین نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است. کودکان و نوجوانان به راحتی جذب دنیای مجازی میشوند و ممکن است ساعتها از زمانشان را به کار با اینترنت اختصاص بدهند. برای اینکه بدانیم کودکان ما در اینترنت با چه خطرهایی روبهرو هستند و بیاموزیم چطور میتوان آنها را از خطرها حفظ کنیم، میتوانیم کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال را بخوانیم. کتابی که به ما سواد رسانهای را آموزش میدهد. خطرهای دنیای مجازی را بیان میکند و در عین حال راهکارهایی برای حفاظت در مقابل خطرها دارد. یکی دیگر از مباحث کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال، راهنمایی برای خرید و تهیه بازی برای بچهها است که به والدین کمک میکند با آگاهی از محتوای بازی و توجه همهجانبه به تمام نکات آن، خرید کنند.
کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام والدین و مربیان کودکان و نوجوانان باید کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال را بخوانند. اگر به مباحث روانشناسی و فرزندپروری علاقهمندید، خواندن کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال را به شما پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال
نکتە مهم دربارە این نگرانیها این است که اندازە آنها برای همە گروههای سنی یکسان نیست. در هر گروه سنی نیز متناسب با جنسیت کاربران اولویت آسیبها و دغدغهها تغییر میکند، ولی اگر بخواهیم به صورت کلی به این موضوع بپردازیم، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
آسیبهای روحی و روانی شدید به دلیل دوستیهای نافرجام اینترنتی
قرار گرفتن در معرض اطلاعات نامناسب، خشن، مسائل جنسی و نفرتانگیز
تشویق به استفاده از الکل، سیگار یا مواد مخدر
نقض حریم خصوصی کودکان و نوجوانان توسط مجرمان
تحلیل استعدادهای درونی به دلیل از دست رفتن زمان شکوفایی استعدادها، با استفادە نامحدود از اینترنت
آسیبهای جسمی
قمار و شرطبندی
گرفتار شدن در دام مجرمین سایبری
شبههافکنی در اعتقادات و باورهای مذهبی
هویتزدایی از کاربران و ترویج سبک زندگی غربی
باید به این نکته توجه کنیم که ماهیت و نوع این آسیبها برای دختران و پسران تغییر میکند و متناسب با تفاوتهای روحی روانی و جسمی، نگرانیها و دغدغهها نیز تغییر میکنند؛ برای مثال، دختران نوجوان آسیبپذیرترین گروه کاربران در برابر دوستیهای اینترنتی و افشای اطلاعات خصوصیشان در فضای مجازی هستند و از این جنبه بیشترین خطر متوجه آنها است. در مقابل، پسران نوجوان در برابر بازیهای رایانهای، مزاحمت اینترنتی و گرفتاری در دام کلاهبرداران و سودجویان آسیبپذیرترند.
فهرست
- کلاهبرداری از بازیهای آنلاین
- انواع روشهای کنترل دسترسی کودکان به اینترنت
- توصیههایی دربارە استفادە کودکان از تلفن همراه
- پرسش و پاسخ
خواندن اینگونه کتاب ها برای والدین بسیار واجب است .کسانی که نگران تربیت فرزند خود خصوصا با توجه به رسانه های بی فرهنگ کنونی هستند را توصیه به خواندن این کتاب میکنم .
خیلی مسخره و چرت بود😣😣😣😬😬😬😠😠😠😵😵💩💩💩💩💩🚽🚽🚽🚽🚾🚾🚾🚾🔥🔥💨💨🚹🚹🚹🚺🚺🚼🚼🚱🚱🚱 یک ستا ره هم زیاده برای نوشتن نظر گذاشتم