کتاب ۲۴ ساعت عاشقی
معرفی کتاب ۲۴ ساعت عاشقی
کتاب ۲۴ ساعت عاشقی، داستانی خواندنی از سمانه محمدی است. کتاب ۲۴ ساعت عاشقی روایتگر احوال و روزهای دختری دبیرستانی است که اتفاقات زیادی را در زندگیاش پشتسر میگذارد.
دربارهی کتاب ۲۴ ساعت عاشقی
کتاب ۲۴ ساعت عاشقی همانطور که از نامش برمیآید، یک نوشتهی عاشقانه است. سمانه محمدی در کتاب ۲۴ ساعت عاشقی از زندگی دختری به نام نگار نوشته است. دختری کُرد که همراه خانوادهاش به یکی از شهرهای حومه تهران مهاجرت کرده است و حالا آنچه را که در مدرسه و در خانه برایش اتفاق میافتد، بیان میکند. نگار در کتاب ۲۴ ساعت عاشقی از آرزوها و رویاهایش مینویسد. از کارهایی که میکند. از درگیریهایی که با معلمها و همکلاسیهایش دارد. تا اینکه روزی یکی از دوستان نگار به نام افسانه خبری باور نکردنی به نگار میدهد.
کتاب ۲۴ ساعت عاشقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از دوستداران کتابهای عاشقانه هستید، کتاب ۲۴ ساعت عاشقی را بخوانید.
بخشی از کتاب ۲۴ ساعت عاشقی
از همون بچگی همیشه دوست داشتم تو کلاس کنار پنجره بشینم. اصلاً وقتی وسط میز یا دور از پنجره مینشستم حس خفگی بهم دست میداد. با هزار سختی خودمو چپ و راست میکردم تا بتونم بیرون از کلاس را ببینم. سر همین موضوع همیشه خانم معلم دعوا میکرد اغلب مواقع هم با تنبیه رو به رو میشدم. هر بار که مجبور میشدم برای تنبیه ۵ الی ۶ باری از روی درسهای فردام بنویسم به قدری خسته میشدم که کلی خودمو لعنت میکردم. به خودم میگفتم این آخرین بار، دیگه از پنجره به بیرون نگاه نمیکنم یا این که همیشه اول مهر سر جا با دوستام بحثم میشد اولاً اونا قبول نمیکردن. اما هر چقدر که بزرگ تر میشدیم اونا هم به علاقه من پی میبردن و دست از مقاومت برمیداشتن یا شایدم از استقامت من خسته میشدن… نمیدونم اما بالاخره صندلی کنار پنجره همیشه برای من بود. انگار اصلاً پنجرهی کلاس یه راه رهایی برای من بود؛ اما رهایی از چی؟ نمیدونم…
من یه دختر کٌردم. امسال سال آخر دبیرستانم. توی یکی از شهرستانهای کوچیک نزدیک تهران زندگی میکنم. همیشه از محل زندگی ناراضیام اما تحمل میکنم و به باجان و دالگه (مادر) چیزی نمیگم. روزهای مدرسه به خصوص دبیرستان از سختترین روزهای زندگیمه.
کتاب خیلی خوب در عین حال خیلی تلخ و واقعبینانه ب خصوص بالهای شکسته پروانه،😘😘 توصیه میکنم بخونید اطلاعاتتان زیاد میشه 😘😘
😊واژه ها اسیر ذهن بی پروای ما هستند. اما مهم ترین نکته اینکه چطوری ازشون استفاده کنیم.😊♥️very good ♥️از نظر بنده این کتاب از هر لحاظ عالی بود باید ها ونباید هاداخلش درج شده بود. از این رمان هایی که
نویسنده محترم انگار داشتن دفتر خاطرات مینوشتن موضوعات و داستان ها جالب بودن اما نگارشش رو دوست نداشتم.
خیلی عالی بود. حتما توصیه میکنم بخونیدش. یه عاشقانه جذاب و توپ اصلا چرت و ابکی نبود
۳ رمان متفاوت ، خوب و ناراحت کننده