برای خرید و دانلود کتاب موجها و دریاها نوشته روحالله حسینی (عطش) و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
موجها و دریاها مجموعه داستانهایی از روحالله حسینی نویسنده و مترجم ایرانی است.
در کتاب موجها و دریاها داستانهایی میخوانید که بیشتر شبیه خاطرهاند. گاهی از وسط ماجرا آغاز میشوند، گاهی شاعرانهاند و گاهی پر از حسرت و نوستالژی. قلم حسینی بسیار گیرا و پر از عاطفه و نثرش تا حدود زیادی شاعرانه است. داستانها بیشتر از دل و ذهن راوی میآیند و بیشتر در زمان گذشته روایت میشوند همچون خاطرهای خوش، تلخ و یا خیالانگیز و رویایی. آنها دریافتهایی نو و برشهایی از زندگیاند که ما را وامیدارند تا از زاویه دید راوی بنگریم.
علاقهمندان به داستانهای کوتاه فارسی را به خواندن موجها و دریاها دعوت میکنیم.
سید روح الله حسینی در چهارم اسفند سال ۱۳۵۷ در خمین به دنیا آمد. او تحصیلات متوسطۀ خود را در این شهرستان و در رشتۀ ریاضی و فیزیک گذراند و در سال ۱۳۷۶ وارد دانشگاه علامه طباطبایی شد. پس از گرفتن مدرک کارشناسی مترجمی از این دانشگاه در سال ۱۳۸۰، وارد دانشگاه تهران در رشتۀ زبان و ادبیات فرانسه شد. حسینی تحصیلات خود را در همین رشته و دانشگاه، با تمرکز بر ادبیات تطبیقی به پایان رساند. او در سال ۱۳۸۷ به عنوان هیات علمی دانشگاه تهران، در دانشکدۀ مطالعات جهان، در گروه مطالعات فرانسه جذب شد.
میگفت: "دردهای همهٔ عالم درون دل من است". میخندیدم و میگفتم: "سنگهای همهٔ عالم هم جلوی پای من... تا به تو برسم". آخرش را آرام، جوری که فقط خودم بشنوم میگفتم. بعد، او میخندید و دردها را میچید روی هم و هفتسنگ بازی میکردیم. همینطور که دردها فرومیریخت، صدای خندههامان بالا میرفت تا میرسید به هفت آسمان؛ گردِ جهان میچرخید و برمیگشت و با سرعت نور میخورد به بام کاهگلی مربعشکلِ خانهٔ پدربزرگ. مادر از خواب میپرید و داد میکشید که "ای ذلیلمردهها آرومتر! آقاتون بیدار میشه از خواب".
نیمی از دردها همیشه همینطور میماند در دل نرگس و سنگها هم روی دست من که زیر بار سنگها، میرفتم داخل چاهِ کوچک وسط حیاط؛ گوشهای مینشستم و در تاریکی چاه، آه میکشیدم تا روز بعد. به آهِ هزارم که میرسیدم، خالی میشدم از غم. از چاه بیرون میآمدم و پای پیاده میکوبیدم به سمت کوه. بعد از دوهزار کیلومتر پیادهروی میرسیدم به دریا.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۱۲۶ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۱۸,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۸/۰۲/۲۳ |
شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۳۷۶-۷۶۵-۲ |
مشاهده همه نظرات (۱)همان طور که از اسمش پیداست این کتاب بر اساس تم موج و دریا نوشته شده و این دو واژه در آن به وفور به کار رفته است. تنها مشکل آن این است که کوتاهی داستان ها و از این