کتاب سیری در تاریخ پیامبر اکرم؛ جلد اول
معرفی کتاب سیری در تاریخ پیامبر اکرم؛ جلد اول
کتاب دوجلدی سیری در تاریخ پیامبر اکرم نوشته آیتالله سیدمحمدمحسن حسینی تهرانی است که در انتشارات مکتبوحی منتشر شده است.
درباره کتاب سیری در تاریخ پیامبر اکرم، جلد اول
جلد اول این کتاب که ۱۶ مجلس دارد شامل گفتارهای آیتالله حسینی تهرانی درباره تاریخ اسلام با رویکرد و بررسی تاریخ پیامبر اکرم (ص) است.
«لزوم اقتدا به سنّت رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم بهعنوان اسوۀ حسنه»،«روایاتی در باب لزوم اقتدا به سیره و سنّت رسول خدا»،«تحلیل وقایع و اسرار ولادت رسول خدا صلی اللَه علیه و آله»، «کرامات صادره از وجود مبارک رسول خدا در کودکی»، «ابعاد ملکی و ملکوتی ازدواج پیامبر اکرم با حضرت خدیجه»،«اعجاز قرآن در تطبیق نظام تکوین و تشریع»، « موضع مشرکین و یهود و نصاریٰ در قبال دو جنبۀ بشری و وحیانی رسول خدا» ، «کیفیّت نفوذ شیطان در عوالم هستی»، «روش تبلیغی رسول خدا در مقابله با آزار و اذیّتهای علنی مشرکین» ، «هدایت شخصیّه و اختصاصیّۀ پیامبر اکرم از جانب پروردگار متعال»، «کیفیّت تأسّی به سنّت»،«جامعیت سعه روحی و وجودی رسول خدا نسبت به سایر انبیاء علیهم صلوات اللَه»، «مشکلات و رنجهای شدید رسول خدا در مسیر تبلیغ رسالت» برخی از عناوین این کتاباند.
خواندن سیری در تاریخ پیامبر اکرم (ص) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به تاریخ اسلام و روزگار پیامبر اسلام (ص).
جلد ۱ و ۲ این کتاب رو جدا به همه پیشنهاد میکنم از دریچه و زاویه جدید و متفاوتی به زندگی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله پرداختند