کتاب دانشمندان و آزمایش های حیرت انگیز
خواندن نظراتمعرفی کتاب دانشمندان و آزمایش های حیرت انگیز
کتاب مصور حاضر از مجموعه «مشاهیر خفن»، دربردارنده مطالبی علمی برای نوجوانان است. در این دفتر نُه دانشمند بزرگ جهان معرفی شدهاند. نویسنده تلاش کرده تا با زبانی طنزآمیز و استفاده از شیوه روایی به شرح زندگی و خدمات این دانشمندان بپردازد و بخشهای جالب توجه زندگی آنان را شرح دهد. «ارسطو»، «گالیله»، «نیوتن»، «فارادی»، «داروین»، « مندل»، «پاستور»، «ماری کوری» و «انشیتین»، دانشمندانی هستند که در این اثر به آنها پرداخته شده است.
کهکشان سرگیجهآور
راز گل ارکیدهنانسی کمپل الن
هیولاهایی که لایقشان هستیممارکوس سجویک
از قاهره، با عشقنانسی کمبل آلن
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
#جَلَب خیلی از تمدن های قدیمی از این حد جلوتر نرفتند که گفته شده بود"خدا دنیا را آفریده" و این را اضافه کردند که "اگر سوالی بپرسی،زنده زنده میندازیمت تو آتش"
من این کتاب را ازاینجا نخریدم ولی خوندم ععععععععععععععععاااااااااااااااااااااااااااااللللللللللللللللللیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ببببببببببهههههههههههههههههتتتتتتتتتتتتتتتتررررررررررررررررااااااااااااااااااااااازززززززززززززززززززززززاااااااااییییییییییینننننن ننننننممممممممییییییییییییشششششششششهههههههههههههه
عالی هست خیلی کتاب خوبی هست حتما بخونید
به زبان محاورهای و خیلی روان داستان زندگی دانشمندان مختلف را نوشته. هم ویژگیهای اخلاقی خوب و بدشان، هم اتفاقات زندگی شان و هم کشفیات و اختراعات. برای بچهها و نوجوان ها الهام بخش و عالیه ، برای بزرگسالان هم جالب
خوب بود .
این کتاب فوقالعادست ! خیلی هم قشنگه ... ! من جلد چاپیش رو خوندم ، و کلا خیلی زیاد پیشنهادش میکنم !
عالیه ۲۰
عااآاااااااااااالی
یک کلام: ی خلاصه فوق جذاب و دوست داشتنی✌️
کتاب خیلی خیلی خوبیه و درباره زندگی چند تا از دانشمندان بزرگ جهان از زمان تولد تا مرگ است و شما رو با کشفیات و اختراعات بزرگ و مهم این دانشمندان آشنا میکند. پیشنهاد میکنم حتما بخونید.