معرفی و دانلود کتاب مصری های باستان pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر پیدایش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مصری های باستان

کتاب مصری‌های باستان یکی از کتاب‌های مجموعه خانه‌ی هِنری پر از دانش و سرگرمی است.

درباره مجموعه خانه‌ی هِنری پر از دانش و سرگرمی

در کتاب‌های مجموعه خانه‌ی هِنری پر از دانش و سرگرمی دو شخصیت بامزه به اسم فیلیپ آردر و مایک گوردون هستند که بیشتر وقت‌ها به خانه‌ی هنری رفت و آمد دارند (همان نویسنده و تصویرگر کتاب).

فیلیپ از اتفاقی که می‌افتد یادداشت برمی‌دارد و حتی پیش می‌آید که فکر دیگران را هم بخواند. مایک هم از هرچیزی که می‌بیند طرح برمی‌دارد، حالا آن چیز هر چقدر که می‌خواهد خیالی باشد. خلاصه این دو نفر با هم ماجراجویی های هِنری را که پسربچه‌ای معمولی در خانه‌ای غیر معمولی است، برای شما تعریف می کنند! این پسربچه در هر جلد از کتاب‌هایش دانستنی‌هایی درباره مسایل علمی تعریف می‌کند، چیزهایی مثل فضا، دایناسورها، بدن انسان و چیزهای دیگر.

خواندن کتاب‌های مجموعه خانه‌ی هِنری پر از دانش و سرگرمی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کودکان و نوجوانانی که دوست دارند درباره مسایل عمی بیشتر بدانند در این مجموعه کتاب‌ها می‌توانند نکته‌های مفید زیادی درباره دنیای علم یادبگیرند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مصری های باستان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمصری های باستان
مترجممحمود مزینانی
انتشاراتنشر پیدایش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۷/۱۴
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه خانه‌ی هنری پراز دانش و سرگرمی، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

🌈maryaysa🌈
۱۳۹۹/۰۷/۱۴

عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی بود. پیشنهاد می کنم حتما بخونید.👍

Ava
۱۳۹۹/۱۰/۰۹

اطلاعات مفیدی راجب مصر باستان وزندگی مصریان باستان در این کتاب نوشته شده راجب مومیایی کردن سرگرمی های مصریان و... ترجمه خوب و گرافیک خوبی کتاب داراست فقط حجم فایل کتاب کمی بالاست

Arefeh
۱۳۹۹/۰۸/۱۲

واقعا باحاله 😎😎😎😎 من عاشقش شدم📖📖📖📖📖 البته نمیگم که بهترین کتابم هست😐😐😐

۱۴۰۳/۰۱/۱۰

من این کتابو از طاقچه نخریدم. و اگه از اینجا هم می گرفتم دوست داشتم با کتاب کیف کنم نه به فکر پولش باشم البته شاید بعضی ها براشون مهم باشه. عالی بود.من کلی چیزا از این کتاب یاد گرفتم....بیشتر

۱۴۰۲/۰۸/۱۹

۱۴۰۳/۰۸/۲۳

خیلی باحاله 🧟🧟

کمیک باز
۱۴۰۳/۰۷/۱۳

این کتاب بسیار عالی است و فوق العاده برای کودکان (بچه های زیر۱۳سال ) مناسب است.

kerm ketab2

۱۳۹۹/۱۲/۱۱

خیلی عالییییییییییییییییییییییی

نلی
۱۳۹۹/۱۱/۲۶

خیلی عالی بود.حتماً بخونید و از خوندن این کتاب لذت ببرید.

arshiakhodadadi
۱۳۹۹/۰۶/۰۴