کتاب تعجب میکنم چرا ستارگان چشمک هم میزنند
معرفی کتاب تعجب میکنم چرا ستارگان چشمک هم میزنند
کتاب تعجب میکنم چرا ستارگان چشمک هم میزنند و دیگر سوالات در مورد فضا، نوشتهی کارول استات، تمام چیزهایی را که کودکان و نوجوانان میخواهند دربارهی فضا بدانند، به آنها میگوید.
برای داشتن سفری سحرآمیز به دنیای ستارگان و کهکشانها، کتاب تعجب میکنم چرا ستارگان چشمک هم میزنند را با ترجمهی احمد دالکی بخوانید.
دربارهی کتاب تعجب میکنم چرا ستارگان چشمک هم میزنند
جهان ما آنقدر بزرگ و بیانتها است که اگر سالهای سال هم درمورد آن تحقیق و مطالعه کنیم هنوز بخشهایی باقی میماند که نمیدانیم و نمیشناسیم. اما هرگز نمیتوان منکر جذابیت ناشناختههای آن شد. جهانی بیانتها با میلیاردها ستاره و سیاره و هزاران کهکشان و سیاهچاله. در هر لحظه میلیاردها ستاره از بین میروند و میلیاردها ستارهی دیگر متولد میشوند. شهابها در آسمان میچرخند و برقی میزنند که چشمان را خیره میکند. کارول استات برای پاسخ دادن به سوالات تمام نشدنی دربارهی فضا و جهان، کتاب تعجب میکنم چرا ستارگان چشمک هم میزنند را تالیف کرده است. کتابی که به سوالات کودکان و نوجوانان در این زمینه پاسخ میدهد و در عین حال با تصاویر جذابی که دارد، خواندن مطالب را آسانتر میسازد.
کتاب تعجب میکنم چرا ستارگان چشمک هم میزنند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تعجب میکنم چرا ستارگان چشمک هم میزنند را به تمام کودکان و نوجوانان پرسشگری که میشناسید هدیه بدهید.
بخشی از کتاب تعجب میکنم چرا ستارگان چشمک هم میزنند
جهان از چه زمانی آغاز شده است؟
بسـیاری از سـتاره شناسـان معتقدند که تمام اجزاء عالم زمانی در کنار هـم کوچـک و یـک پارچـه بودهانـد. سـپس، در حـدود ۷/۱۳ میلیـارد سـال قبـل، یـک انفجـار بینهایـت عظیـم اتفـاق میافتـد کـه بـه نام انفجـار بـزرگ معروف اسـت.
آیا کیهان یک وقت پایان میپذیرد؟
بعضی از ستاره شناسان چنین فکر میکنند که کیهان پیوسته انبساط خود را ادامه میدهد و کهکشانها با سرعت زیاد از هم دور میشوند. در مقابل تعدادی هم معتقدند که ممکن است کهکشانها یک روزی شروع به نزدیک شدن به هم نموده تا در نهایت حالتی به نام انقباض بزرگ را بوجود آورند! هیچ کس به درستی نمیداند تمامی موادی که در مرحله نخست کیهان را بوجود آورده اند، از کجا آمده است.
فهرست
- موشکها چه کاربریهایی دارند؟
- چرا فضانوردان لباس فضایی میپوشند؟
- چرا فضانوردان در فضا شناور میگردند؟
- نمایه
عالی بود برا کسایی که اطلاعاتشون خیلی پایه است و میخان از یه جا شروع کنن که کیهان شناسیو بخونن عالیه😍