کتاب ایمان
معرفی کتاب ایمان
ایمان، چالش همیشه پیروز بودن زندگینامه دیهگو سیمئونه، بازیکن سابق تیم ملی آرژانتین و اینترمیلان ایتالیا و سرمربی کنونی تیم اتلتیکو مادرید اسپانیا است.
درباره کتاب ایمان، چالش همیشه پیروز بودن
در این کتاب سیمئونه داستان الهامبخش زندگیشخصی و حرفهایاش را روایت کرده است.
او در این کتاب بدون هیچ چشمداشتی همه مسیرها و تجربیات زندگی اش را به تصویر کشیده است و اعتقاد دارد سختیکشیدن بهترین دانشگاه و اموزش برای یک فوتبالیست است.
او در این کتاب تاکید میکند، چیزی را که امروز دارید حفظش کنید زیرا مشخص نیست که در آینده بتوانید آن را دوباره به دست آورید. زندگی و همه چیزش تمام می شود بنابراین از تک تک روزهای خود لذت ببرید.
خواندن کتاب ایمان، چالش همیشه پیروز بودن را به چه کسانی پیشنهاد میکینم
علاقهمندان به کتابهای موفقیت به ویژه از نوع فوتبالی آن از خواندن این کتاب لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب ایمان، چالش همیشه پیروز بودن
در مدرسه خیلی درسخوان نبودم اما بسیار فعال بودم. تمام درسها را بدون مشکل قبول میشدم و همین برایم بهمنزلهٔ مدرک تحصیلی بود. دستهایم تنها چیزهایی بود که برای قبول شدن درسها نیاز داشتم، نه بیشتر و نه کمتر. اما مدرسه ابزارهایی به شما معرفی میکند که به درد زندگی میخورند، مخصوصاً به درد زندگی اجتماعی و مشترک آینده. به نظر من آموزشِ احترامِ متقابل در روابط انسانی از هر درسی مهمتر است.
غیر از یک دورهٔ کوتاه که میخواستم معلم فیزیک شوم، یادم نمیآید که در کنار فوتبال به رشتهٔ دیگری علاقه داشته باشم. در شانزده سالگی در دستهٔ سه تمرین میکردم، در هفده سالگی در دستهٔ اول بازی کردم و در هجده سالگی به تیم ملی رسیدم. مسیر سرنوشت خودش من را جلو میبرد. مدرسه دوران مهمی در زندگیام بود. یک بار یکی از معلمانم از من پرسید که میخواهم چهکاره شوم و جواب دادم فوتبالیست. سؤالش را دوباره تکرار کرد و من هم مجدد همان پاسخ را دادم، فوتبالیست.
اگر بخواهم دنیا را بدون فوتبال تصور کنم–با اینکه برای من به معنی پایان دنیاست–اما باز هم با کمال میل همین مسیر را طی میکردم. کوچکترین نوری را که در آیندهام میدیدم دنبال میکردم چون تنها چیزی که دارم اراده و ابتکار عمل است. دوست ندارم آرام باشم. بههرحال باید چیزی برای رقابت کردن پیدا میکردم، چیزی برای جدال با قویتر از خودم در این زندگی.
به فوتبال دوستان مطالعه این کتاب توصیه میشه