کتاب مگر چشم تو دریاست
روایت مادر شهیدان؛ محمد، عبدالحمید، رضا و نصرالله جنیدی
معرفی کتاب مگر چشم تو دریاست
مگر چشم تو دریاست نوشته جواد کلاته عربی روایت مادر شهیدان؛ محمد، عبدالحمید، رضا و نصرالله جنیدی از زندگی و شهادت فرزندان دلبندش است.
مادر شهیدان است که در این کتاب زندگی خودش و فزندانش را روایت میکند؛ از زمان کودکی و نوجوانی و جوانیاش، از مریضی سخت و لاعلاجش و شفایی که گرفته بود تا رسیدن به افتخار مادری چهار شهید و استواریاش در راه جهاد و شهادت.
خواندن کتاب مگر چشم تو دریاست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به خواندن سرگذشتنامههای شهدا و ادبیات پایداری
بخشی از کتاب مگر چشم تو دریاست
بعدازظهر تاسوعا بود که حمید من را به اصرار فرستاد توی یکی از اتاقهایی که دور از اتاق حاجآقا بود، استراحت کنم. طبق معمول، خودش هم بالای سر حاجآقا بود. مریم هم کنارش بود. یادم نیست، فکر میکنم معصومه هم بود. بچهها خودشان همه چیزِ پرستاری را یاد گرفته بودند. فشار را میگرفتند و دماسنج میگذاشتند و از اینجور کارها. چون سه بار در طول روز باید علائم حیاتیاش را برمیداشتیم و مینوشتیم. ساعت چهار بعدازظهر بود. من دراز کشیدم، اما نتوانستم بخوابم. بیخودی دلم مثل سیر و سرکه میجوشید. بلند شدم نشستم و نمیدانم معصومه بود یا سوسن که برایم میوه آورد. به میوه هم دست نزدم. کلافه بودم، اما خودم هم نمیدانستم چهام هست. حالا نگو حاجآقا حالش بد شده است. وقتی دیده بودند رنگ صورتش دارد برمیگردد، مریم فشارسنج را برداشته بود و نشسته بود بالاسر حاجآقا. اما این فشار هی داشته میافتاده؛ هشت، پنج، سه و آخرش صفر. مریم فشارسنج را کنار میاندازد و نبض حاجآقا را میگیرد، اما میبیند اصلاً نبض ندارد. من هم نشستهام توی اتاق کناری و از همه جا بیخبر یک دفعه صدای حاجحمید بلند شد که: «ای خدا... بیبابا شدم... بیچاره شدم... من دیگه هیچکسی رو ندارم...» نمیدانم چطوری خودم را به تخت حاجآقا رساندم.
دیدم حمید فقط دارد میزند توی سرش. یکی نمیدانست، فکر میکرد این بچه هیچ کاری برای پدرش نکرده که دارد با خودش این کارها را میکند. ساعت چهار و پنج دقیقهٔ عصر تاسوعا بود که همه چیز تمام شد؛ دو سه روز بعد از اینکه آقا آمد عیادت حاجآقا.
سه روز بعد از عاشورا، توی پ
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مگر چشم تو دریاست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| حجم فایل کتاب | ۲۰.۵۳ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۶۲۲-۶۶۰۹-۵۳-۱ |
| تعداد صفحهها | ۲۷۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۰۰۰ تومان |
مادران شهدا قلبی زینبی داشتند. موضوعی که کمتر بهش پرداخته میشود. کتاب خیلی عالی بود.
من امروز با این کتاب آشنا شدم، هنوز نخوندمش ولی من توی حوزه ای که این حاج آقای عزیز بنا کرد، درس خوندم و از خاطرات شفاهی این حاج خانم، چیزهایی شنیدم و مشتاقم زودتر بخونم.
هنوز نمیتونم باور کنم که یک آدم چقدر میتونه صبور و پر تلاش باشه. انشاالله که به علو درجات برسند ترتیب فصلها و خاطره ها میتونست بهتر باشه انشاالله به ما هم لیاقت سربازی در این خونه رو بدن
خانواده جنیدی یم ابر قهرمان هستند و آشنایی با آنها اتفاق مهمی هست اما ای کاش این کتاب را نویسنده دقیق تری نوشته بود تا حظ از مطالعه کتاب دوچندان میشد.
کتاب موضوع مانند تمام کتاب های که در مورد شهداست جذاب و گیرایی داشت اما قلم نویسنده میتوانست قوت بیشتری داشته باشد سلام خدا بر شهدا... و این مادر بزرگوار
این کتاب عالیه. مادر 4 شهید . داستان زندگی خودشون هم خیلی جالبه. چه فرزندانی هم داشتن... همیشه فکر میکنم چطور این مادر و پدر تونستن چنین فرزندانی تربیت کنن و آیا ماهم میتونیم؟
بســــــیار عالی و زیبا بسیار سرسخت و لطیف خداوند نسل همچنین مادران شهید پرور رو زیادشون کنه.... خدا رحمت کنه حجت الاسلام و مسلمین جنیدی که من مجذوب سخن رهبری در مورد ایشون شدم ......آه خدا روزیمون کنه شهادت رو.... حتما بخونید...بیشتر
خیلی قشنگ بود مخصوصا مستند زنان جبهه شمالی من فکر نمیکردم شخصیت این مستند مادر شهید باشه چه برسه به ۴ شهید . واقعا زنانی در ایران هستند که ناشنا برای نسل امروز هست .
حتما بخونید
کتاب خیلی خوبیه. نثر روان و روایت گیرای اون باعث میشه نتونید کتاب رو زمین بذارید. ضمن اینکه خانم جنیدی حقیقتا یک الکوی وارسته است.
خوب بود
داستان زندگی مادر چهار شهید به خودی خود جذاب است. ولی نویسنده تلاشی برای جذابیت متن و روایی آن انجام نداده. ای کاش با پرداخت بهتر کتاب ارزشمندتری در شان این بزرگواران چاپ میشد. نسخه الکترونیک ایرادات تایپی زیادی دارد.
آدم خجالت میکشه از خودش و زندگی خودش با خوندن این کتاب. اونا چیکار کردن برای این مملکت. ما چیکار کردیم. ما همیشه طلبکار اونا باز هم خودشون رو به اسلام بدهکار میدونن.
فوق العاده بود فوق العاده بود فوق العاده بود. از اون کتاباست که وقتی میخونی نمیتونی ادامه ندی. نثرش روون و خوبه و داستانش هم آموزنده هست هم آرامش بخش هم هیجان داره. کلا دوسش داشتم. کاش بیشتر زندگینامه ی...بیشتر
خاطراتشون بعنوان مادر چهار شهید و یک زن فعال و توانمند فوق العاده بود اما از اون جالبتر خاطراتشان از همسرشون بعنوان یک روحانی و امام جمعه بنظرم ناب و نادر بود، من نمونه اش رو ندیده بودم که جایی...بیشتر