کتاب تهدید قضات
معرفی کتاب تهدید قضات
کتاب تهدید قضات نوشته دیوید هر که با ترجمه آزار بارسقیان توسط انتشارات یکشنبه منتشر شده است یکی از کتابهای دیوید هر از سهگانه نهادهای بریتانیا است که به دادگاههای این کشور پرداخته است
درباره کتاب تهدید قضات
کتاب تهدید قضات یکی از سهگانهای است که ساختار اصلی نظام حکومت بریتانیا را زیر سوال برده است. این کتاب به مشکلات و فساد نهاد قضاوت و پلیس در بریتانیا میپردازد ماجرای پسر جوانی است مکه بهخاطر یک اشتباه دستگیر میشود و دادگاه برای او حکم پتج سال حبس صادر میکند. وکیلش این حکم را قبول ندارد و تلاش میکند او را آزاد کند در حال تلاش برای آزادی او میفهمد این پسر با تبانی به زندان افتاده و نیروهای پلیس در این اتفاق نقش داشتهاند.
از این مجموعه سهگانه جدال با شیطان هم توسط طاقچه منتشر شده است که در مورد فساد در کلیسا است.
خواندن این کتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به داستانهای پرکشش و رمزآلود علاقه دارید میتوانید از خواندن این کتاب لذت ببرید.
بخشهایی از کتاب تهدید قضات
بکت: ببین اون وکیله بهت گفت تو دردسر افتادی؟ گفت در حقت بیعدالتی اساسیای شده؟ (به اطراف زندان اشاره میکند) نگفت اینجا چقدر جای افتضاحیه؟ (لبخند میزند) بعدش چی کار میکنه؟ بذار خودم بهت بگم. اون ول میکنه میره. میآد فقط ناراحتتون میکنه و میذاره میره. وکیلا همینن.
جرارد بلند میشود و میرود طرف در. آرام و آرامش دارد.
جرارد: بهش باور دارم. فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.
و در حین این حرف آتش موسیقی موتزارت زیاد میشود و نوای ویالونها سالن را میگیرد و تمام صحنه تبدیل میشود به سالن اپرایی که سر پیتر و آرینا هر دو در لباسهای مخصوص شب دارند بهطرف بارِ مخصوص سالن اپرای سلطنتی میروند.
سر پیتر: چطور شد نظرتو عوض کردی بیایی اپرا؟ انگاری وودی همچین نظرت رو نگرفته.
آرینا: چطوری تونسته با خودش همچین فکری بکنه؟ خدایا. چطور جرئت کرده؟
سر پیتر: من حسابی شوکه شدم. گفتم خدای نکنه حسامو از دست دادم چون ممکن نیست زن جوون تحصیل کردهای پیدا بشه که عاشق موسیقی نباشه.
آرینا: (لبخند میزند) آره خب سر به زنگا همهمون عاشق موسیقی میشیم.