کتاب برکینگ بد؛ داستان فرمانروایی هایزنبرگ
خواندن نظراتمعرفی کتاب برکینگ بد؛ داستان فرمانروایی هایزنبرگ
جهان برکینگ بد پر از مناسبات بینامتنی است. یک دنیای شخصی تکاندهنده که براساس ارجاعات به فیلمها/داستانها و تلفیق فضاهای ژانری و فیلمیک با زندگی واقعی بنا شده.
برکینگ بد جایگاهی رفیع در میان محصولات تلویزیونی هزاره سوم دارد. نقطه اوجی دست نیافتنی است در دورانی که عصر طلایی سوم تلویزیون نام گرفته، با اجرایی سینمایی، توام با میزانسنهای بیانگر و اغراق شدهی بصری که شبیه به هیچ سریال تلویزیونی دیگر نیست. اثری که فرقسر فرهنگ عامه را شکافت و رد و نشانش را در آن به جا گذاشت. هایزنبرگ با تعابیر و معناهای فراوانش وارد فرهنگ لغت شد و وینس گیلیگان خالق مجموعه بدل به یکی از پدرخواندههای نظام سرگرمی سازی در تلویزیون.کتاب حاضر کوششی است در توضیح چرایی این اهمیت. با مطالب و رویکردهای متفاوت در مواجهه با متن؛ نوشتههای تئوریک/ نظری و روایتهایی بامزه از چیزهایی که تماشای برکینگ بد را اینقدر لذت بخش کردهاند.
تکاپوی آرمانی
رواقی گری؛ فلسفه زیستن خردمندانجوناس سالزگبر
فلسفه رواقی و هنر شادکامیدونالد رابرتسون
بیست و یک نامه در باب زندگی و چالش های آنچارلز هندی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
سریالش شاهکار بود ولی این کتاب به موضوعات بی ربط فرعی زیاده میپردازه و حوصله خواننده سر میره در مجموع اگه خیلی مشتاقین پشت صحنه وقضایای حاشیه ای رو بدونین بدردتون میخوره
⚠️⚠️ از همون اول کتاب اسپویلره(داستانو لو میده)؛ اگر فیلمو تا آخر ندیدید حتی نمونه رو نخونید
جالب بود. البته من فکر میکردم کتاب تالیفی باشه اما خب یسری مقالهی ترجمه شده بود. ولی کلاً جالب بود. اگه از برکینگ بد خوشتون میاد حتما پیشنهاد میکنم.
سریالش خوب بود ولی کتابش انگار جالب نیست
سریالش که عالی بود دوبله هم شده باصدای ناصرطهماسب