کتاب ۱۷ قانون موفقیت
معرفی کتاب ۱۷ قانون موفقیت
کتاب ۱۷ قانون موفقیت نوشته ناپلئون هیل با ترجمه مجید شهرابی منتشر شده است. کتاب ۱۷ قانون موفقیت ماجرای موفقیت نویسنده است زمانی که تصمیم میگیرد مسیری مانند غولهای موفقیت دنیا طی کند.
درباره کتاب ۱۷ قانون موفقیت
درکتاب ۱۷ قانون موفقیت راز و رمزهای موفقیت افراد با نفوذ، مقتدر و غولهای صنعت و بازرگانی مطرح میشود. نام این شخصیتهای بزرگ همیشه به نیکی یاد خواهد شد و یاد و کارشان در تاریخ زنده خواهد ماند. نابغههایی که بهانه نمیآورند و غر نمیزدند. آنها خود را اسیر وضعیت موجود و تقدیر یا سرنوشت نمیدانستند. آنها افکار و شخصیت بزرگی داشتند. اغلب کارهایی انجام میدادند که دیگران از انجام آنها اظهار ناتوانی میکردند. بیشک آنان افرادی توانمند و مانند دیگران هستند و جزو قدیسان نیستند. انسان امروز بیش از هر زمان دیگر، به خرد و تدبیرشان نیاز دارد. کتاب ۱۷ قانون موفقیت روش رسدن به موفقیت را جلوی پای خواننده میگذارد و او را هدایت میکند.
خواندن کتاب ۱۷ قانون موفقیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام کسانی که ذرهای به خود باور دارند و میخواهند مسیر پیشرفت را شروع کنند میتوانند این کتاب را مطالعه کنند و از آن بهعنوان یک خودآموز موفقیت استفاده کنند.
بخشهایی از کتاب ۱۷ قانون موفقیت
جالب است بدانید که بیشتر افراد موفق در تمامی عرصههای زندگی - و بهویژه در زمینهٔ فروشندگی و کاسبی - افرادی پرشور و پرحرارت هستند. شور و اشتیاق، نیرویی محرک است که نهتنها به افراد واجد آن قدرت بیشتری میدهد، بلکه مسری نیز هست و روی تمامی افراد نیز اثر میگذارد. شور و اشتیاق برای انجام کار و شغل موردنظر خود باعث میشود که خستگی آن بسیار کمتر احساس شود. مشاهده شده است حتی کارگرانی که مشغول کار پرمشقت حفر تونل هستند، با آواز خواندن در هنگام کار و داشتن شور و اشتیاق به کارشان، خستگی و یکنواختی و رنج آن را تا حد زیادی از بین میبرند.
وقتی یانکیها طی جنگ جهانی اول وارد میدان نبرد شدند، با خواندن آوازهای حماسی و روحیهساز شور و حرارت خاصی پیدا میکردند و به جوشوخروش میآمدند. این امر برای روحیهٔ خسته از جنگ سربازان نیز مؤثر بود و شور و اشتیاق خاصی به آنان میبخشید.
این کتاب حاصل چندین سال تجربه ناپلئون هیل است و تجربیاتی که در این کتاب درج شده است باعث می شود در تصمیم گیری هایمان و فرصت هایمان بیشتر توجه و تفکر کنیم . وقتی کتاب می خونی اطلاعات جدید
عالیه
به نظر من عالی بود👌👌
این کتاب اولین کتاب اقای هیل هست پیشنهاد میکنم کتاب ملاقات با شیطان همین نویسنده رو مطالعه کنین
عالی
پیشنهاد میکنم اپیزود نوزدهم پادکست channel B با موضوع ناپلئون هیل رو حتمن گوش کنید. تا بفهمید این شخص کی بوده.
بد نبود
متوسط بود عنوان های تکراری داشت به نطرم نویسنده خودش موفق نیست فقط میتونه فک کنه موفقیت به چیا نیاز داره برای بقیه بنویسه نصف کتاب از تکراری بودن مطالب نخوندم چون اون موارد داشتم نیازی نبود بخونم