کتاب قصهی دوستی
معرفی کتاب قصهی دوستی
کتاب قصهی دوستی نوشته قدمعلی سرامی توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است روایت یک پیرزن تنها است که میخواهد فرزند داشته باشید.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب قصهی دوستی
پیرزن تنهایی که ده سال قبل همسرش را از دست داده به دنبال یک همراه میگردد که با او زندگی کند تا اینکه یک گربه را پیدا میکند امما گربه هر روز ظرف شیر پیرزن را میخورد و پیرزن او را تنبیه میکند و بیرون میکند، گربه برای ادامه زندگی به دنبال سرپناه دیگری میگردد.
خواندن کتاب قصهی دوستی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
قصه با مزه ای داشت. یاد قصه های شیرین مادر بزرگهایم افتادم و یاد ایام خوش کودکی
برای دوستی و محبت باید تلاش کرد. گاهی انتخاب راه های سخت و غیر معمول چه بسا بیشتر برایمان سازنده باشد. پس از قدم گذاشتن در راه های سخت نترسیم چون: گر اژدهاست بر ره عشقیست چون زمرد
عالی بود 👍 👏
آموزنده و زیبا👏
فکر میکنم این سبک و سیاق رو با این کیفیت در حال حاضر فقط در آثار کانون میتوان دید... مرور حس و حال خوب و آشنای کتاب های دوران بچگی هام... کتابی بسیار دوست داشتنی...
کمی طولانی بود. شاید بهتر بود در هر صفحه تعداد خط کمتری می بود.
واقعا قصه ی قشنگیه و برای تعریف کردن برای بچه ها میشه کلی ایده ی جالب داشت با توجه ب متن جذابش
متن روانی داشت. داستان جالبی داشت. به نظرم کتاب خوبیه.
من کوچیک بودم اینو داشتم،خودم میخوندم نگاش می کردم،یادش بخیر
مرسی از این قصه عالی بود💗💗💜💜💚❤