کتاب پیرمرد و پیرزن
معرفی کتاب پیرمرد و پیرزن
کتاب پیرمرد و پیرزن نوشته زهره پریرخ توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است ماجرای پیرمرد و پیرزن تنهایی است که سالهاست با هم در یک کلبه چوبی زندگی میکنند و بچه ندارند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب پیرمرد و پیرزن
پیرمرد و پیرزنی تنها در یک خانه زندگی میکنند نه بچهای دارند نه گوسفندی نه سگی تا اینکه یک شب از بالای پشتبام صدای راه رفتن کسی را میشنوند. پیرمرد بالا میرود و با یک بچه گربه تنها و سفید پایین برمیگردد. از روز بعد پیرمرد و پیرزن تصمیم میگیرند زندگیشان را تغییر دهند.
خواندن کتاب پیرمرد و پیرزن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
داستان درباره ی پیرمرد و پیرزنی ست که فقط همدیگر را دارند. نه زمینی نه گوسفندی و نه فرزندی. هیچ کدام را ندارند و بسیار از این موضوع خوشحال و راضی اند. آنها فکر میکنند داشتن این چیزها به دردسرش
خیلی قشنگ و زیبا بود اما کاش هیجان و ترسش بیشتر بود😃
خیلی عالی است تصویر های جالب وقشنگی داشت موضوع هم خیلی جالب بود لطفا اگه دوست دارید دریافتش کنید با تشکر از طاقچه
خوبه عالیه💖❤️🌹🎀
شیرین بود نقاشی هاش هم بسیار درخشانه :)
تصویر سازی بامزه ای داشت.
عاااااالی بود ممنون
خیلی اموزنده بود متشکرم
داستان ها همشون قشنگن😍😍😍
نقاشی بسیار زیبایی داشت یکی از ۲۰ کتاب اول من بود این کتاب . اما من کتابهای بهتری هم خواندم که بهتر بودن