کتاب قصه های شیرین جنگل
معرفی کتاب قصه های شیرین جنگل
کتاب قصههای شیرین جنگل نوشته نگار شادلو ماجراها و قصه های مشهور عامیانه از زبان حیوانات است که کودک را با فضایی متفاوت از زندگی شهری آشنا میکند و به او کمک میکند طبیعت را درک کند.
درباره کتاب قصههای شیرین جنگل
کتاب قصههای شیرین جنگل مجموعهای داستان از زبان حیوانات و کتابهای معروف است. در این کتاب حیوانات رفتار انسانی دارند و در دنیایی مانند دنیای انسانها زندگی میکنند و عمل میکنند. حیوانات علاوه بر اینکه با همدیگر صحبت میکنند با انسانها هم تعامل دارند و در کنار هم زندگی میکنند. این کتاب به کودکان کمک میکند تا هم تخیلشان رشد کند و هم با طبیعت ارتباط برقرار کنند.
خواندن کتاب قصههای شیرین جنگل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب انتخاب مناسبی است برای والدینی که دوست دارند کودکشان قصههای مشهور و عامیانه بخواند و درگیر داستانهای پیچیدهتر و جدیتری بشود.
بخشهایی از کتاب قصههای شیرین جنگل
طاووسی و کلاغی بر درختی چناری نشسته بودند و با هم حرف می زدند.
طاووس نگاهی به پای سرخ کلاغ انداخت و گفت: پاهای رنگین تو مناسب پرهای رنگارنگ من است و تو اشتباه کردهای آن را صاحب شدهای و من هم به اشتباه پاهای سیاه تو را تصاحب کردهام!
کلاغ، پاهای سیاه طاووس را نگاه کرد و گفت: اینطور نیست دوست من! پاهای سرخ من مال خودم است و در تصاحب آن اشتباه نکردم! تو اشتباه کردهای که پرهای زیبا و رنگین مرا برداشتهای و من مجبور شدهام خودم را با پرهای سیاه تو بپوشانم!
در همین هنگام کبوتری که بر درخت سیبی در آن نزدیکی نشسته بود و حرفهای آن دو را میشنید به آنها گفت: این همه حرف بیهوده نزنید! خداوند بزرگ همه چیز را که به یک نفر نداده! او به هر کس به اندازهٔ لیاقتش چیزهایی داده و همه هم باید از آنچه دارند راضی و شکرگزار باشند!