معرفی و دانلود کتاب جادوگری به نام رامپلیتس pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات فرشته

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جادوگری به نام رامپلیتس

جادوگری به نام رامپلیتس نوشته مونی لیم داستانی برای کودکان است که با ترجمه زهرا محمدپور در انتشارات فرشته به چاپ رسیده است.

درباره کتاب جادوگری به نام رامپلیتس

یک روز، آسیابانی به پادشاه گفت که دخترش می‌تواند با استفاده از چرخ نخریسی، حصیرها را بریسد و به طلا تبدیل کند. شاه خیلی تعجب کرد و کنجکاو شد. آسیابان دخترش را به قصر برد. پادشاه گفت: من میخواهم این حصیرها را با چرخ نخریسی بریسی و به طال تبدیل کنی. سپس از اتاق بیرون رفت و او را در اتاق تنها گذاشت.

دختر بیچاره اصلا نمی‌دانست چگونه می‌تواند با چرخ نخریسی حصیرها را بریسد و به طلا تبدیل کند. او شروع به گریه کرد. ناگهان یک مرد کوچولو و زشتی ظاهر شد و از او پرسید: چه اتفاقی افتاده و برای چه گریه میکند؟

دختر تقاضای پادشاه را به او گفت. مرد کوچولو به دختر گفت که اگر گردنبندش را به او بدهد، به او کمک خواهد کرد. دختر حرف مرد کوچولو را قبول کرد و گردنبندش را به او داد....

خواندن کتاب جادوگری به نام رامپلیتس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان علاقه‌مند به داستان مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جادوگری به نام رامپلیتس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:جادوگری به نام رامپلیتس
موضوع:داستان کودک و نوجوانان